Se hur du kontaktar en Adobe Stock-supportrepresentant.

Kontakta oss

Tack för att du tittar på den här webbplatsen för Utbildning och support. Vi har försökt ta med all information som besvarar vanliga frågor och hjälper dig att lyckas som medverkande på Stock. Du har kanske fler frågor. Då får du gärna kontakta oss.

Kontakta oss-länk
Kontakta oss-länken längst ned i Contributor-portalen

Kontakta oss här eller genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned i Contributor-portalen (se ovan). Försök att vara så tydlig som möjligt när du beskriver ditt problem eller de frågor du har. Beskriv hur du gjorde och vad som hände.

Obs!

Om du har problem med att skapa ett Adobe ID tittar du i Felsökning för Adobe ID-konto och inloggning. Du kan också få kontakt med Adobe-supporten genom att klicka på länken längst ned på Adobe ID-kontosidan.