Felsökning och hjälp

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Clouds program för stationära datorer. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Du kan prova på Character Animator när du hämtar en utvärderingsversion av After Effects eller Creative Cloud från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i Ladda ned och installera en Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Character Animator och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och få reda på Adobes prenumerationsvillkor.

Om du strukturerar och namnger lagren i dina Photoshop- eller Illustrator-filer på rätt sätt tilldelar Character Animator automatiskt taggar till varje funktion. Sedan förbereds dockan automatiskt åt dig. Lär dig hur du strukturerar och namnger dina lager för att använda den automatiska förberedningsfunktionen.

Du kontrollerar en docka genom de beteenden som tillämpas på den. Ansiktsspårning är ett exempel på ett beteende, detta gäller även för den automatiska vickningen av vektorteckningar. Ett beteende kan ha parametrar för att ställa in det efter dina behov. Mer information finns i Kontrollera dockor med hjälp av beteenden.

Du kan direkt exportera en scen från Character Animator till ett filmformat via Adobe Media Encoder. Standardfilmformatet är H.264. För mer information, se Exportera ditt Character Animator-projekt.

Du kan importera Character Animator-scenen till Premiere Pro och After Effects. För mer information, se Importera en scen till andra program.

Mer information om Character Animator-licensfel och felsökningar finns i Felsökning av licensfel.

Om du tilldelar flera aktiverande tangenter kan det vara svårt att minnas vilka tangenter som används för olika funktioner.Välj dockan för att se tilldelade aktiveringstangenter och öppna sedan panelen Utlösare (välj Fönster > Utlösare) om dockan använder utlösarbeteendet, eller välj Docka > Visa föråldrade utlösartangenter om dockan använder föråldrade utlösarbeteenden för tangentbordet. Läs mer om att använda aktiverande tangenter med din docka

Det finns några sätt som du kan komma igång på:

• Du kan klicka på Start här! länk på välkomstskärmen som öppnar Komma igång-projektet som innehåller professionellt animerade interaktiva dockor.
  • Du kan hämta exempelprojekt och konstverk från Character Animator som du kan använda i ditt eget projekt.

Användarforum

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum