Felsökning och hjälp

Ett betalt Creative Cloud Express-medlemskap inkluderar tillgång till premiumfunktionerna i följande program:

• Creative Cloud Express: Ersätter Spark på webben och Spark Post på mobilen. Skapa snabbt och enkelt utmärkande social grafik, flygblad, logotyper med mera på webben och mobilen. Drivs av Adobe.
  • Premiere Rush: Ta dig längre in i videon – filma, redigera och dela när du är på språng.
  • Photoshop Express: Få ut mer av dina foton – redigera och retuschera bilder, skapa collage och kombinera foton.
  • Adobe Spark Video: Skapa fängslande videoberättelser på bara några minuter.
  • Adobe Spark Page: Förvandla ord och bilder till snygga webbsidor.
  • Creative Cloud Services: Adobe Stock-bilder, Adobe Fonts, Creative Cloud Libraries, 100 GB lagringsutrymme med mera.

Creative Cloud Express är en webbapp som du kan komma åt från vilken webbläsare som helst, utan att hämta eller installera ett program på skrivbordet. Gå till express.adobe.com för att komma igång och om du uppmanas till det, logga in på Adobe-kontot, och öppna sedan appen.

Ja.

Creative Cloud Express är tillgängligt på en mängd iOS- och Android-enheter.

• iOS: Hämta från App Store
  • Android: Hämta från Google Play Butik och Samsung Galaxy Store.

Se Systemkrav för en lista över enheter som stöds.

Ja! Alla kan få Creative Cloud Express kostnadsfritt? För mer information och starta en kostnadsfri testversion ska du klicka här.

Logga in på ditt Adobe-konto. I avsnittet Nuvarande lösenord väljer du sedan Ändra och följer anvisningarna på skärmen.

Har du glömt ditt lösenord? Ta reda på hur du återställer det.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomst till kontot.

Skapa social grafik, flygblad, logotyper, varumärken, affischer och mycket mer med Creative Cloud Express. Se Skapa det med Adobe Creative Cloud Express för att lära dig mer om möjligheterna.

Creative Cloud Express levereras med tiotusentals resurser som du kan använda för att komma igång. Börja med mallar och anpassa sedan för att skapa din egen design med Adobe Stock*-foton, Adobe Fonts och massor av andra designresurser, inklusive ikoner, illustrationer med mera.

*Creative Cloud Express-medlemskap krävs.Fotokollektionen Adobe Stock innehåller inte Premium- eller redaktionellt innehåll.Begränsad Adobe Stock-funktionalitet finns tillgänglig för webbsidor och videofunktioner.

Det är enkelt och snabbt att skapa ett varumärke i Creative Cloud Express. Se Skapa och hantera varumärken.När du har skapat ditt varumärke kan du dela det med ditt team för att fortsätta att skapa innehåll som passar varumärket.

Forum

Populära relaterade forum