Als uw organisatie een Acrobat DC-licensie heeft gekocht via een ETLA (Enterprise Term License Agreement) of VIP-programma, kunt u de installatieprogramma's op deze pagina downloaden. Klik op de gepaste downloaden link hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat de download is voltooid, volgt u de installatie-instructies hieronder om het installatieproces te starten.

Opmerking:

Als u Acrobat al hebt geïnstalleerd, kiest u Help > Controleren op updates om het programma bij te werken naar de nieuwste versie. Zie Adobe Acrobat-installatie handmatig bijwerken voor meer informatie.

Installatie programma voor Acrobat Pro DC

Voor Windows Voor Mac OS (v10.12 en hoger)
Downloaden (910 MB, ZIP-bestand met meertalig installatieprogramma*) Downloaden (692 MB, meertalig installatieprogramma*)
Voor Mac OS (v10.11 en eerder)

Downloaden (692 MB, meertalig installatieprogramma*)

Installatie programma voor Acrobat Standard DC

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (910 MB, ZIP-bestand met meertalig installatieprogramma*)

Niet beschikbaar

Installatie-instructies

Voor Windows Voor Mac OS
  1. Download het ZIP-bestand en kopieer het naar een map op uw computer.
  2. Pak het ZIP-bestand uit.
  3. Navigeer naar het bestand Setup.exe.
    Als u bijvoorbeeld het ZIP-bestand naar uw Adobe-map op uw bureaublad hebt gekopieerd en uitgepakt, is de maphiërarchie: C:\Users\<user name>\Desktop\Acrobat_DC_Web_WWMUI\Adobe Acrobat\Setup.exe
  4. Dubbelklik op het bestand Setup.exe om de installatie te starten.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
Opmerking: voer het bestand Setup.exe niet uit vanuit het zipbestand met het installatieprogramma. Dit kan fouten veroorzaken tijdens de installatie.
  1. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand om het volume van het Acrobat-installatieprogramma te koppelen.
  2. Open het gekoppelde volume van het Acrobat-installatieprogramma.
  3. Navigeer naar Acrobat DC installer.pkg in het volume en voer het uit.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Engels—Universeel

Engels—Arabisch (Midden-Oosten)

Engels—Hebreeuws (Midden-Oosten)

Japans

Deens

Nederlands

Fins

Frans

Frans—Noord-Afrika

Duits

Italiaans

Noors

Portugees—Brazilië

Spaans

Zweeds

Tsjechisch

Hongaars

Pools

Russisch

Turks

Oekraïens

Vereenvoudigd Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Slovaaks

Sloveens