Bent u een huidige Acrobat CLP-klant die doorlopende Acrobat-software gebruikt met 100 of meer licenties?
Kom te weten waarom het nu een goed moment is om een upgrade voor uw organisatie uit te voeren naar een Acrobat DC-abonnement. Tijdelijke aanbieding.

Als uw organisatie een Acrobat DC-licensie heeft gekocht via een ETLA (Enterprise Term License Agreement) of VIP-programma, kunt u de installatieprogramma's op deze pagina downloaden. Klik op de gepaste downloaden link hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Installatie programma voor Acrobat Pro DC

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (875 MB, meertalig installatieprogramma*)

Downloaden (775 MB, meertalig installatieprogramma*)

Installatie programma voor Acrobat Standard DC

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (875 MB, meertalig installatieprogramma*)

Niet beschikbaar

* Meertalig installatieprogramma; klik hier voor een lijst met ondersteunde talen

Engels—Universeel

Engels—Arabisch (Midden-Oosten)

Engels—Hebreeuws (Midden-Oosten)

Japans

Deens

Nederlands

Fins

Frans

Frans—Noord-Afrika

Duits

Italiaans

Noors

Portugees—Brazilië

Spaans

Zweeds

Tsjechisch

Hongaars

Pools

Russisch

Turks

Oekraïens

Vereenvoudigd Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Slovaaks

Sloveens