Microsoft Edge is de standaardeigenaar van PDF's in Windows 10

Zie hieronder om te leren hoe u de standaardeigenaar van PDF's wijzigt.

Oplossing: Acrobat of Reader instellen als standaardeigenaar van PDF's

Bekijk hieronder een korte zelfstudievideo over het instellen van Acrobat Reader als de standaardeigenaar van PDF's in Windows. U kunt ook de onderstaande stappen uitvoeren.

Stappen:

1. Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur van een PDF-bestand en klik vervolgens op Eigenschappen.

Klik met de rechtermuisknop en klik op Eigenschappen
  2. Klik in het dialoogvenster Eigenschappen van het bestand op Wijzigen.

Klik op Wijzigen
  3. Kies Adobe Acrobat Adobe Reader of Adobe Acrobat, en klik vervolgens op OK.

Kies Acrobat Reader of Adobe Acrobat
  4. Klik in het dialoogvenster Eigenschappen op OK.

Klik op OK in het dialoogvenster Eigenschappen