Acrobat bijwerken en Adobe Digital Editions gebruiken

Acrobat bijwerken

Acrobat-toepassingsbestanden en -componenten kunnen op verschillende manieren worden bijgewerkt. Sommige updates zijn beschikbaar als u een PDF opent waarmee het bijwerkingsproces wordt gestart. Als u bijvoorbeeld een formulier opent waarin fonts voor Aziatische talen worden gebruikt, wordt u gevraagd of u de fonts wilt downloaden. Andere updates zijn alleen beschikbaar via het menu Help en moeten handmatig worden geïnstalleerd. Bepaalde updates kunt u zowel automatisch als handmatig installeren.

De software handmatig bijwerken

 1. Kies Help > Controleren op updates en voer de eventuele instructies op het scherm uit.

Voorkeuren voor updates wijzigen

 1. Kies Bewerken > Voorkeuren (Windows) of Acrobat / Adobe Acrobat Reader > Voorkeuren (Mac OS).

 2. Selecteer bij Categorieën aan de linkerkant de optie Updater.
 3. In de sectie Controleren op updates selecteert u een van de volgende opties om updates te installeren:

  Automatisch updates installeren (aanbevolen)

  (Windows) Acrobat controleert regelmatig op belangrijke updates, downloadt deze en installeert ze automatisch. Na afloop verschijnt een bericht in het systeemvak om u te laten weten dat uw software is bijgewerkt. Deze methode is de beste manier om Acrobat bijgewerkt en veiliger te houden.

  Updates automatisch downloaden, maar laat mij kiezen wanneer deze worden geïnstalleerd

  Acrobat controleert regelmatig op belangrijke updates en downloadt deze. In Acrobat wordt u gevraagd om de installatie te starten.

  Stuur mij een melding, maar ik bepaal zelf wanneer ik updates download en installeer

  Acrobat controleert regelmatig op belangrijke updates en informeert u daarover. U kunt ervoor kiezen de updates te downloaden en te installeren wanneer u dat uitkomt.

  Geen updates downloaden en installeren

  Acrobat controleert niet op updates. In plaats daarvan controleert u zelf op updates (Help > Controleren op updates). Deze optie is het minst veilig en wordt alleen aanbevolen voor organisaties waarin updates via andere methodes worden geïmplementeerd.

Beveiligingsinstellingen beheren

Als uw onderneming beveiligingsbeleid op basis van een server gebruikt, kan Acrobat regelmatig controleren of er updates voor het beleid beschikbaar zijn. Beveiliging op basis van een server wordt ingesteld door een beheerder die zorgt voor de URL waarmee beveiligingsupdates kunnen worden opgehaald.

 1. Selecteer Beveiliging onder Categorieën in het dialoogvenster Voorkeuren.
 2. Selecteer in Beveiligingsinstellingen de optie Beveiligingsinstellingen laden van een server.
 3. Typ het adres van de server in het URL-veld.
 4. Selecteer hoe vaak er op beveiligingsupdates moet worden gecontroleerd.
 5. Selecteer Vragen voor installatie als u wilt worden gewaarschuwd voordat er op de server naar beleidsupdates wordt gezocht.

Adobe Digital Editions

U kunt nu eBooks en andere publicaties lezen en beheren met de gratis software Adobe® Digital Editions. Adobe Digital Editions is een afzonderlijke, op het web gebaseerde RIA (Rich Internet Application) die de eBooks-functies in vorige versies van Acrobat vervangt.

Wanneer u Adobe Digital Editions installeert, wordt de inhoud van uw bestaande boekenkast automatisch geïmporteerd, zodat deze beschikbaar is in het nieuwe Adobe Digital Editions. U kunt ook handmatig afzonderlijke PDF's in de boekenkast van Adobe Digital Editions importeren.

Opmerking:

Wanneer u een eBook voor de eerste keer opent, wordt de software Adobe Digital Editions automatisch op uw computer geïnstalleerd.

Ga voor meer informatie over Adobe Digital Editions en om de software te downloaden naar www.adobe.com/go/learn_acr_digital_nl.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online