Als u niet langer de installatiemedia van Acrobat DC (geen abonnement, gebaseerd op serienummer) hebt, kunt u vervangende installatieprogramma's vanaf deze pagina downloaden.

Niet uw versie?  Zoek de Help voor downloaden en installeren voor andere Acrobat-versies:

Acrobat DC   Abonnement  |  VIP of Enterprise

Acrobat   2017 | XI  | X

U hebt uw Acrobat DC-serienummer nodig om de installatie te voltooien.

Opmerking: Wanneer u wilt weten wat de serienummers zijn van uw geregistreerde producten, meldt u zich aan bij uw Adobe ID-account. Of raadpleeg Uw serienummer zoeken.

Klik op de juiste downloadkoppeling hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Installatie programma voor Acrobat Pro DC

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (677 MB, Meertalig installatieprogramma *)

Downloaden (578 MB, meertalig installatieprogramma*)

Installatie programma voor Acrobat Standard DC

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (677 MB, Meertalig installatieprogramma *)

Niet beschikbaar

Meertalig installatieprogramma. Klik op de onderstaande Lijst met talen om de lijst met ondersteunde talen weer te geven.

Lijst met talen

Talen

Engels—Universeel

Engels—Arabisch (Midden-Oosten)

Engels—Hebreeuws (Midden-Oosten)

Japans

Deens

Nederlands

Fins

Frans

Frans—Noord-Afrika

Duits

Italiaans

Noors

Portugees—Brazilië

Spaans

Zweeds

Tsjechisch

Hongaars

Pools

Russisch

Turks

Oekraïens

Vereenvoudigd Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Slovaaks

Sloveens