U kunt de Adobe Acrobat Pro DC-desktopsoftware downloaden om te weten te komen hoe Acrobat Pro DC uw werk naar nieuwe hoogten brengt, met een gratis proefversie.

Een gratis proefversie van Acrobat Pro DC voor de desktop downloaden en installeren

De proefversie bevat alle desktopfuncties van Acrobat Pro DC, plus een beperkt aantal Document Cloud-services, waaronder de mogelijkheid om formulieren in te vullen, te ondertekenen en te verzenden via een tablet, online bestanden op te slaan en te delen, en toegang te krijgen tot recent bekeken bestanden op alle apparaten. Een betaald abonnement is vereist om te profiteren van andere services waaronder de mogelijkheid om handtekeningen van anderen te krijgen, online documenten te verzenden en te volgen en pdf's te maken en te exporteren vanuit een browser of op een mobiel apparaat.

Downloaden en installeren

Op Windows

1. Controleer de Veelgestelde vragen en de Systeemvereisten van de proefversie, die onder aan de pagina worden weergegeven. Controleer of uw computer aan de vereisten voldoet. Klik op Aan de slag.

2. Voer uw Adobe ID in. Als u geen Adobe ID hebt, voer uw e-mailadres dan in. Selecteer het abonnement dat u wilt kopen nadat de proefperiode verstreken is, en klik op Doorgaan.

Wat is een Adobe ID?

Een Adobe ID biedt een veilige en op u persoonlijk afgestemde ervaring van Adobe-producten en -services. Uw aankopen, lidmaatschap en proefversies van Adobe-producten en -services zijn gekoppeld aan uw Adobe ID. Met uw Adobe ID kunt u ook uw Adobe-producten registreren, producten bestellen en bestellingen bijhouden, contact opnemen met de ondersteuning van Adobe en toegang krijgen tot Adobe-forums en -evenementen.

Sign_up
  3. Voer uw wachtwoord in en klik op Doorgaan.

Opmerking:

Voor nieuwe gebruikers wordt de factureringspagina weergegeven. U wordt later gevraagd het wachtwoord in te stellen.

Aanmelden met uw wachtwoord

De factureringspagina wordt weergegeven. Selecteer uw betaalmethode en vul uw gegevens in. Klik op Gratis proefversie starten.

Gratis proefversie starten

Opmerking:

Er is een binair installatiebestand gedownload. Dit is niet een volledig installatieprogramma. Wanneer u het bestand uitvoert, start de eigenlijke download en installatie.

4. De orderbevestigingspagina wordt weergegeven. Klik op Aan de slag.

orderbevestiging
  5. Kies de toepasselijke optie uit de lijst in de vereiste velden, en klik op Doorgaan.

6. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, volgt u de onderstaande instructies:

Internet Explorer

U ziet onder aan het venster een vraag of u het bestand wilt Opslaan of Uitvoeren. Klik op Uitvoeren en ga naar de volgende stap.

Firefox

a. U ziet een vraag om een bestand te downloaden. Klik op Bestand opslaan.

b. U kunt het gedownloade EXE-bestand zien door op het pictogram Alle downloads tonen in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.De bestandsnaam begint met "acrobatproDC". Dubbelklik op het EXE-bestand en ga naar de volgende stap.

Opmerking:

Druk op Ctrl + J om het Firefox-dialoogvenster Bibliotheek te openen. U vindt het gedownloade EXE-bestand onder Downloads. De bestandsnaam begint met "acrobatproDC".

Google Chrome

U kunt het gedownloade EXE-bestand in de linkerbenedenhoek van het browservenster zien. De bestandsnaam begint met "acrobatproDC". Dubbelklik op het EXE-bestand en ga naar de volgende stap.

Opmerking: als u het bestand niet kunt vinden, raadpleegt u Waar is mijn gedownloade bestand?

Waar is mijn gedownloade bestand?

Als u het bestand niet kunt vinden, moet u Windows Verkenner openen en vervolgens de map Downloads selecteren in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand.

Map Downloads op Windows
  7. De prompt voor Gebruikersaccountbeheer verschijnt. Klik op Ja.

UAC-vraag op Windows

Het installatieprogramma start de download en installatie van Acrobat.

8. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op Acrobat starten.

De installatie is voltooid

Mogelijk wordt u gevraagd om u aan te melden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

Opmerking:

Als u een waarschuwing krijgt met de melding dat uw Acrobat-abonnement niet kan worden gevalideerd, klikt u op de knop Doorgaan in Proefmodus.

Op Mac

1. Controleer de Veelgestelde vragen en de Systeemvereisten van de proefversie, die onder aan de pagina worden weergegeven. Controleer of uw computer aan de vereisten voldoet. Klik op Aan de slag.

2. Voer uw Adobe-id in.Als u geen Adobe ID hebt, voer uw e-mailadres dan in. Selecteer het abonnement dat u wilt kopen nadat de proefperiode verstreken is, en klik op Doorgaan.

Wat is een Adobe ID?

Een Adobe ID biedt een veilige en op u persoonlijk afgestemde ervaring van Adobe-producten en -services. Uw aankopen, lidmaatschap en proefversies van Adobe-producten en -services zijn gekoppeld aan uw Adobe ID. Met uw Adobe ID kunt u ook uw Adobe-producten registreren, producten bestellen en bestellingen bijhouden, contact opnemen met de ondersteuning van Adobe en toegang krijgen tot Adobe-forums en -evenementen.

Sign_up
  3. Voer uw wachtwoord in en klik op Doorgaan.

Opmerking:

Voor nieuwe gebruikers wordt de factureringspagina weergegeven. U wordt later gevraagd het wachtwoord in te stellen.

Aanmelden met uw wachtwoord

De factureringspagina wordt weergegeven. Selecteer uw betaalmethode en vul uw gegevens in. Klik op Gratis proefversie starten.

Gratis proefversie starten

Opmerking:

Er wordt een DMG-bestand gedownload. Dit is niet een volledig installatieprogramma. Wanneer u het bestand uitvoert, start de eigenlijke download en installatie.

4. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, volgt u de onderstaande instructies:

Safari

U kunt het gedownloade DMG-bestand zien door op het pictogram Downloads weergeven in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. De bestandsnaam begint met "acrobatproDC". Dubbelklik op het DMG-bestand en ga naar de volgende stap.

Opmerking: als u het bestand niet kunt vinden, raadpleegt u Waar is mijn gedownloade bestand?

Firefox

a. U ziet een vraag om een bestand te downloaden. Klik op Bestand opslaan.

b. U kunt het gedownloade DMG-bestand zien door op het pictogram Alle downloads tonen te klikken in de rechterbovenhoek van het venster. De bestandsnaam begint met "acrobatproDC". Dubbelklik op het DMG-bestand en ga naar de volgende stap.

Opmerking: als u het bestand niet kunt vinden, raadpleegt u Waar is mijn gedownloade bestand?

Google Chrome

U kunt het gedownloade DMG-bestand in de linkerbenedenhoek van het browservenster zien. De bestandsnaam begint met "acrobatproDC". Dubbelklik op het DMG-bestand en ga naar de volgende stap.

Opmerking: als u het bestand niet kunt vinden, raadpleegt u Waar is mijn gedownloade bestand?

Waar is mijn gedownloade bestand?

Als u het bestand niet kunt vinden, moet u de zoekfunctie openen en vervolgens de map Downloads selecteren in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand.

Downloads-map Mac OS
  5. Nadat het DMG-bestand is gekoppeld, wordt het installatiescherm van Adobe Acrobat weergegeven. Dubbelklik op het pictogram van het installatieprogramma om de installatie te starten.

Dubbelklik op het installatieprogramma

Mac OS geeft mogelijk een waarschuwing weer, zoals hieronder afgebeeld. Klik op Openen.

Een waarschuwing over een gedownload bestand openen

Opmerking:

Mac OS kan vragen om u aan te melden. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Mac.

Wachtwoord invoeren

Het installatieprogramma start de download en installatie van Acrobat.

6. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op Acrobat starten.

De installatie is voltooid

Mogelijk wordt u gevraagd om u aan te melden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

Opmerking:

Als u een waarschuwing krijgt met de melding dat uw Acrobat-abonnement niet kan worden gevalideerd, klikt u op de knop Doorgaan in Proefmodus.

Acrobat Pro DC-proefversie omzetten in een volledig abonnement

Wanneer de proefversie is verlopen, worden de kosten voor het geselecteerde abonnement automatisch in rekening gebracht.

Om het abonnement handmatig te verlengen leest u Hoe kan ik Acrobat kopen of mijn abonnement verlengen?