Se nyhederne i den seneste version af InCopy CC.
Adobe_InCopy_CC_mnemonic_RGB_128px

Oktober 2018-versionen af InCopy CC (version 14.0) fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen med større kontrol over de mest anvendte funktioner og arbejdsforløb. I det følgende finder du en hurtig introduktion til nye funktioner samt links til ressourcer med yderligere oplysninger.

Visuelt skrifttypegennemsyn

Du kan nu gennemse tusindvis af skrifttyper fra hundredvis af skriftproducenter inde fra InCopy, aktivere dem øjeblikkeligt og bruge dem i dine dokumenter. Panelet Skrifttyper indeholder forskellige nye muligheder for at give dig en beriget oplevelse, mens du arbejder med skrifttyper. Du kan anvende et filter, hvis du kun vil have vist skrifttyper, du har tilføjet for nylig. Du kan også vælge en prøvetekst fra listen over foruddefineret tekst eller din egen tekst til skrifttype-eksempler. Nu kan du også ændre skrifttypestørrelsen, når du får vist et eksempel på skrifttypen.

Du kan finde flere oplysninger i Brug af skrifttyper.

Understøttelse af OpenType SVG-skrifttyper

Takket være understøttelse af OpenType SVG-skrifttyper i InCopy kan du nu bruge adskillige farver og gradueringer i en enkelt glyf.

Når du bruger OpenType SVG emoji-skrifttyper, kan du inkludere en række farverige og grafiske tegn, f.eks. smileys, flag, gadeskilte, dyr, mennesker, mad og seværdigheder i dine dokumenter. Du kan også oprette sammensatte glyffer. Hvis du f.eks. bruger skrifttypen EmojiOne, kan du oprette landeflag eller bruge forskellige hudtoner i dine glyffer.

Kombiner glyffer for at lave landeflag
Kombiner glyffer for at lave landeflag
Kombiner enkeltperson-tegn med hudfarver
Kombiner enkeltperson-tegn med diverse hudtoner

Tilføj fodnoter i tabel

Du kan nu indsætte fodnoter i en tabel i InCopy. Fodnoteteksten vises nederst i tekstrammen.

Referencenummeret for en fodnote i en tabel følger fodnoternes referencenummer i den pågældende tekstenhed.

Tabelfodnoter bevares, når du importerer Word-dokumenter, og eksporteres til formater, der understøtter fodnoter, såsom PDF, EPUB og HTML.

Du kan finde flere oplysninger i Fodnoter.

Mellemrum mellem afsnit med samme type

Du har nu mulighed for at vælge, om afstanden før eller efter påvirker tekst af samme type eller ej. Indstillingen Mellemrum mellem afsnit med samme type i dialogboksen Formater giver dig mulighed for at angive en afstandsværdi mellem afsnit med samme format. Denne værdi bruges kun, hvis to på hinanden følgende afsnit har samme afsnitstype. Hvis afsnitstyperne i sammenhængende afsnit er forskellige, anvendes værdien for Afstand før og Afstand efter.

Du kan finde flere oplysninger i Formatér afsnit.

Du kan nu konvertere slutnoter til fodnoter og fodnoter til slutnoter i InCopy.

Husk tidligere eksportformat

Nu kan alle dokumenter huske deres seneste eksportformat. Hvis dokumentet deles med en anden bruger eller åbnes fra en maskine, beholder det stadig det format, som dokumentet sidst blev eksporteret til