Voit päivittää tai vaihtaa sopimuksesi helposti.

Huomautus:

Jos olet Premiere Rush CC ‑käyttäjä ja haluat päivittää tallennustilan, siirry tähän artikkeliin.

Sopimuksen päivittäminen tai vaihtoehtojen tarkasteleminen

Voit päivittää kuukausittaisen tilauksesi vuosisopimukseksi ja maksaa siitä kuukausittain tai kerran vuodessa ilman, että sinulta perittäisiin peruutusmaksu nykyisestä sopimuksestasi. Päivityksen jälkeen saat hyvityksen edellisen jäsenyytesi käyttämättömästä osasta.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe ID ‑tiliisi.

2. Valitse Tilaukset-kohdassa Tilauksen hallinta.

Manage-plan

Huomautus:

Etkö näe Tilauksen hallinta -linkkiä? Ota meihin yhteyttä Creative Cloud ‑sopimuksesi vaihtamista varten.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

Change-your-plan
  4. Jos valitsit Vaihda sopimusta, valitse haluamasi sopimus, tallennusvaihtoehto ja laskutustiheys. Valitse sitten Valitse sopimus. (Voit selata sopimuksia napsauttamalla nuolta oikealle.)

Alla olevassa esimerkissä havainnollistetaan, miten voit vaihtaa ennakkoon maksettuun Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑vuosisopimukseen.

choose-choose-plan
    • Jos et näe tilausta, johon haluat vaihtaa (esimerkiksi usean sovelluksen sopimus Creative Cloud ‑vuosisopimukseksi tai yksittäinen tilaus työryhmäsopimukseksi), ota meihin yhteyttä.
    • Sinun on ehkä peruutettava nykyinen jäsenyytesi, jotta vaihto on mahdollista. Perehdy ennen jäsenyyden peruuttamista Adoben tilaus- ja peruutusehtoihin.
  5. Tarkista vahvistussivulla ehdot ja valitse sitten Vahvista.

Jäsenyytesi aktivoidaan, ja Creative Cloud ‑tietokonesovellus näyttää nyt oikeutuksesi nykyisen tilan.

Huomautus:

Jos uutta jäsenyyssopimustasi ei aktivoida automaattisesti, kirjaudu Creative Cloudista ulos ja sitten uudelleen sisään. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia varten.