Voit päivittää tai vaihtaa sopimuksesi helposti.

Sopimuksen päivittäminen tai vaihtoehtojen tarkasteleminen

Voit päivittää kuukausittaisen tilauksesi vuosisopimukseksi ja maksaa siitä kuukausittain tai kerran vuodessa ilman, että sinulta perittäisiin peruutusmaksu nykyisestä sopimuksestasi. Päivityksen jälkeen saat hyvityksen edellisen jäsenyytesi käyttämättömästä osasta.

Huomautus:

Digital Riverin, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaavan kumppanin, palvelemissa maissa muutoksia ei voi tehdä verkossa. Jos haluat vaihtaa tai päivittää sopimuksesi, ota meihin yhteyttä.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe ID ‑tiliisi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta

Huomautus:

Etkö näe Tilauksen hallinta -linkkiä? Ota meihin yhteyttä Creative Cloud ‑sopimuksesi vaihtamista varten.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Tilauksen tiedot -kohdassa Vaihda tilausta. Voit myös tarkastella nykyisen sopimuksesi tietoja.
    • Jos Vaihda tilausta ‑vaihtoehtoa ei tule näkyviin, ota meihin yhteyttä sopimuksesi vaihtamista varten.
    Vaihda tilausta
    Näyttöön tulee maastasi riippuen jompikumpi kahdesta näytöstä: Yllä olevassa näytössä on Vaihda tilausta ‑vaihtoehto, kun taas alla olevassa sitä ei ole.
  4. Jos napsautit Vaihda tilausta ‑vaihtoehtoa, valitse haluamasi sopimus käytettävissä olevien sopimusten luettelosta ja napsauta Vaihda tähän tilaukseen.

• Jos et näe tilausta, johon haluat vaihtaa (esimerkiksi usean sovelluksen sopimus Creative Cloud ‑vuosisopimukseksi tai yksittäinen tilaus työryhmäsopimukseksi), ota meihin yhteyttä.
    • Sinun on ehkä peruutettava nykyinen jäsenyytesi, jotta vaihto on mahdollista. Perehdy ennen jäsenyyden peruuttamista Adoben tilaus- ja peruutusehtoihin.
  5. Tarkista vahvistussivulla ehdot ja valitse Vaihda tilausta.

Jäsenyytesi aktivoidaan, ja Creative Cloud ‑tietokonesovellus näyttää nyt oikeutuksesi nykyisen tilan.

Huomautus:

Jos uutta jäsenyyssopimustasi ei aktivoida automaattisesti, kirjaudu Creative Cloudista ulos ja sitten uudelleen sisään. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia varten.

Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe ID ‑tiliisi.

2. Valitse Aloita ja sitten jäsenyyssopimus.

Tietoja ja ohjeita vanhentuneen kokeiluversion muuntamiseen on artikkelissa Kokeiluversion muunnos maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Usein kysytyt kysymykset

En näe sopimusta, johon haluan vaihtaa

Jos et näe sopimusta, johon haluat vaihtaa (esimerkiksi usean sovelluksen sopimus Creative Cloud ‑vuosisopimukseksi tai yksittäinen tilaus työryhmäsopimukseksi), ota meihin yhteyttä.

Mistä saan lisätietoja Creative Cloud for students and teachersistä?