Käyttöopas Peruuta

Epäonnistuneen tai puuttuvan maksun korjaaminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Lue maksuprosessin uudelleen käynnistämisestä, jos alkuperäinen maksu epäonnistui tai jäi puuttumaan.

Paljonko aikaa minulla on maksun korjaamiseen?

Tilauksesi voidaan keskeyttää, jos maksu ei ole saapunut 30 päivän kuluessa maksun eräpäivästä. Kun tilauksesi on keskeytetty, et voi käyttää tuotteitasi ja palveluitasi. Adobe voi yrittää veloittaa useaan otteeseen maksettavaa summaa maksutavoiltasi.

Uusi maksuyritys tai maksutietojen päivittäminen

Jos korttisi tiedot tai laskutustietosi ovat muuttuneet, voit päivittää kyseiset tiedot. Adobe kokeilee maksun suorittamista uusin tiedoin.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/plans.

2. Valitse Muokkaa laskutusta ja maksua.

Muokkaa laskutus- ja maksutietoja

3. Valitse ponnahdusnäytöstä jokin seuraavista:

• Lisää uusi: voit maksaa uudella kortilla.
    • Muokkaa: korttisi tiedot päivitetään tai maksuprosessi käynnistetään uudelleen samalla kortilla.
    • Yritä uudelleen (jos käytettävissä): maksu käynnistetään uudelleen nykyisellä kortilla. Voit tässä tapauksessa ohittaa vaiheen 4.
    Päivitä maksutiedot
    Lisää uusi kortti valitsemalla Lisää tai päivitä maksutiedot valitsemalla Muokkaa

4. Tee jokin seuraavista toimista:

Lisää uusi kortti tai päivitä nykyisen kortin tiedot

Jos haluat lisätä uuden kortin tai muuttaa nykyisen kortin tietoja, päivitä tarvittavat tiedot. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä maksutiedot
    Päivitä uuden tai nykyisen kortin tiedot

Muokkaa kortin tietoja ja käynnistä maksuprosessi uudelleen

Jos haluat yrittää maksua uudelleen samalla kortilla, poista kortin numero ja kirjoita se uudelleen. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä maksutiedot
    Poista kortin numero ja kirjoita se uudelleen

Haluatko vaihtaa luottokortista PayPaliin? Lue, miten voit helposti vaihtaa luottokortista PayPaliin tai päinvastoin

Käytätkö yrityskorttia?
    Varmista, että käytät kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Pyydä kortinhaltijaa tai kirjanpito-osastoa vahvistamaan oikea nimi ja laskutusosoite.

Video: Uusi maksuyritys tai maksutietojen päivittäminen

Maksun onnistumisen varmistaminen

Maksun ilmestyminen tilillesi voi kestää jopa 24 tuntia.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/orders.

2. Valitse Tilaukset ja laskut-kohdasta Näytä laskut nähdäksesi jäsenyyssopimuksen tilausnumeron.

Valitse Näytä laskut

3. Tarkista maksun onnistuminen.

Vahvista maksutiedot

Jatkuvatko ongelmat?

Jos maksu ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä suoraan maksupalveluntarjoajaan. Olet mahdollisesti saavuttanut luottorajan, tai tili on asetettu pitoon petoksilta suojaamiseksi. Kun ongelma on ratkennut, Adobe käsittelee maksun automaattisesti.