Lue maksuprosessin uudelleen käynnistämisestä, jos alkuperäinen maksu epäonnistui tai jäi puuttumaan.

Paljonko aikaa minulla on maksun korjaamiseen?

option-1_-_copy

Voit päivittää ensimmäisen epäonnistuneen maksun tietoja enintään 30 päivää kyseisestä maksuyrityksestä. Tilauksesi keskeytetään, jos maksua ei saada 30 päivän kuluessa uudistamispäivästä.

Uusi maksuyritys tai maksutietojen päivittäminen

Jos korttisi tiedot tai laskutustietosi ovat muuttuneet, voit päivittää kyseiset tiedot. Adobe kokeilee maksun suorittamista uusin tiedoin.

1. Kirjaudu osoitteessa https://account.adobe.com/plans.

2. Valitse Muokkaa maksutietoja.

Muokkaa maksutietoja
  3. Valitse jokin seuraavista:

• Lisää uusi: voit maksaa uudella kortilla.
    • Muokkaa: korttisi tiedot päivitetään tai maksuprosessi käynnistetään uudelleen samalla kortilla.
    • Yritä uudelleen (jos käytettävissä): maksu käynnistetään uudelleen nykyisellä kortilla. Voit tässä tapauksessa ohittaa vaiheen 4.
    Päivitä maksutiedot
    Lisää uusi kortti valitsemalla Lisää tai päivitä maksutiedot valitsemalla Muokkaa
  4. Tee jokin seuraavista toimista:

Lisää uusi kortti tai päivitä nykyisen kortin tiedot

Jos haluat lisätä uuden kortin tai muuttaa nykyisen kortin tietoja, päivitä tarvittavat tiedot. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä maksutiedot
    Päivitä uuden tai nykyisen kortin tiedot

Muokkaa kortin tietoja ja käynnistä maksuprosessi uudelleen

Jos haluat yrittää maksua uudelleen samalla kortilla, poista kortin numero ja kirjoita se uudelleen. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä maksutiedot
    Poista kortin numero ja kirjoita se uudelleen

Haluatko vaihtaa luottokortista PayPaliin? Lue, miten voit helposti vaihtaa luottokortista PayPaliin tai päinvastoin

Käytätkö yrityksen korttia?
    Käytä kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Pyydä kortinhaltijaa tai kirjanpito-osastoa vahvistamaan oikea nimi ja laskutusosoite.

Maksun onnistumisen varmistaminen

Maksun ilmestyminen tilillesi voi kestää jopa 24 tuntia.

1. Kirjaudu osoitteeseen https://account.adobe.com/orders.

2. Napsauta Tilaushistoria-kohdassa asiaankuuluvan jäsenyystilauksen tilausnumeroa.

Tarkista tilaushistoria
  3. Tarkista maksun onnistuminen.

Vahvista maksutiedot

Jatkuvatko ongelmat?

Jos maksu ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä suoraan maksupalveluntarjoajaan. Olet mahdollisesti saavuttanut luottorajan, tai tili on asetettu pitoon petoksilta suojaamiseksi. Kun ongelma on ratkennut, Adobe käsittelee maksun automaattisesti.