Käyttöopas Peruuta

Epäonnistuneen tai puuttuvan maksun korjaaminen

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
    3. Creative Cloud ‑tiedostojen synkronointi | Tunnetut ongelmat
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
    14. Creative Cloud Synced ‑tiedostojen lakkauttaminen
    15. Lataa synkronoitujen tiedostojen sisältö
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Jos Adoben tuotteen tai palvelun maksu epäonnistui tai jäi maksamatta, voit käynnistää sen helposti uudelleen muutamalla toimenpiteellä.

Paljonko aikaa minulla on maksun korjaamiseen?

Tilauksesi voidaan keskeyttää, jos maksu ei ole saapunut 30 päivän kuluessa maksun eräpäivästä. Kun tilauksesi on keskeytetty, et voi käyttää tuotteitasi ja palveluitasi. Adobe voi yrittää veloittaa useaan otteeseen maksettavaa summaa maksutavoiltasi.

Uusi maksuyritys tai maksutietojen päivittäminen

Jos korttisi tiedot tai laskutustietosi ovat muuttuneet, voit päivittää kyseiset tiedot. Adobe kokeilee maksun suorittamista uusin tiedoin.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/fi/plans.

2. Valitse Muokkaa laskutusta ja maksua.

Valitse Muokkaa laskutusta ja maksua.
    Muokkaa laskutus- ja maksutietoja.

Huomautus:

Etkö löydä Muokkaa laskutusta ja maksua -vaihtoehtoa? Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla Adobe-tilisi sähköpostiosoitteella.

3. Valitse ponnahdusnäytöstä jokin seuraavista:

• Lisää uusi: voit maksaa uudella kortilla.
    • Muokkaa: korttisi tiedot päivitetään tai maksuprosessi käynnistetään uudelleen samalla kortilla.
    • Yritä uudelleen (jos käytettävissä): maksu käynnistetään uudelleen nykyisellä kortilla. Voit tässä tapauksessa ohittaa vaiheen 4.
    Lisää tai muokkaa maksutapaa
    Lisää uusi maksutapa tai muokkaa nykyisen maksutavan tietoja.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

Lisää uuden kortin tiedot

Jos haluat lisätä uuden kortin, päivitä tarvittavat tiedot. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä maksutiedot
    Uusien korttitietojen päivittäminen

Muokkaa kortin tietoja ja käynnistä maksuprosessi uudelleen

Jos haluat yrittää maksua uudelleen samalla kortilla, poista kortin numero ja kirjoita se uudelleen. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä maksutiedot
    Poista kortin numero ja kirjoita se uudelleen

Kun olet päivittänyt maksutietosi, yritä maksua uudelleen ja tarkista, että maksu meni läpi.

Huomautus:

Jos käytät yrityskorttia, varmista, että käytät kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta. Tarkista oikeat tiedot ottamalla yhteyttä kortinhaltijaan tai kirjanpitoon.

Video: Uusi maksuyritys tai maksutietojen päivittäminen

Maksun onnistumisen varmistaminen

Maksun ilmestyminen tilillesi voi kestää jopa 24 tuntia.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/fi/orders.

2. Valitse Tilaukset ja laskut-kohdasta Näytä laskut nähdäksesi jäsenyyssopimuksen tilausnumeron.

Tilaukset ja laskut näyttö laskujen tarkastelemiseen
    Näet ostamiesi sopimusten laskut.

3. Tarkista maksun onnistuminen.

Näytä tai lataa lasku tai lähetä se sähköpostitse
    Voit katsoa laskut, ladata ne tai lähettää ne sähköpostiosoitteeseesi.

A. Katso B. Lataa C. Lähetä sähköpostilla

Maksuongelmien välttäminen jatkossa

Voit välttää maksuongelmat jatkossa ja varmistaa sujuvan maksuprosessin noudattamalla seuraavia parhaita käytäntöjä:

• Varmista, että maksutavalla on riittävästi rahaa ostoksen suorittamiseen.
  • Pidä maksutietosi ajan tasalla, jotta vältyt vanhentuneista tai virheellisistä tiedoista aiheutuvilta ongelmilta.
  • Tarkista, että maksutapa on rekisteröity samaan maahan kuin Adobe-tilisi.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa