Luo, miten tili päivitetään ja maksuprosessi käynnistetään uudelleen, jos alkuperäinen maksu epäonnistui tai jäi puuttumaan.

Vaikka maksu epäonnistuisi, voit käyttää Creative Cloud -sovelluksia 21 päivän ajan. Tilaus keskeytetään 21. päivänä, jos maksutietoja ei siihen mennessä ole päivitetty.

Huomautus:

Maissa, joissa palveluntarjoajana on Digital River, Adoben sähköisen kaupankäynnin kumppani, sinun on otettava meihin yhteyttä maksuprosessin käynnistämiseksi uudelleen.

Tarkista maksutiedot

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja -salasanallasi.

Jos kirjautuminen tuottaa vaikeuksia, katso Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset.

Napsauta Tilaukset-välilehteä
  3. Omat tilaukset -kohdassa näet virheilmoituksen, jos tilaus on päättynyt tai jos maksu on jäänyt puuttumaan. Valitse Muokkaa maksua.

Muokkaa maksua
  4. Tarkista avautuvassa valintaikkunassa maksutietosi ja päivitä tarpeen mukaan seuraavat:

• luotto- tai pankkikortin numero
    • vanhenemispäivä
    • laskutusosoite.

Hanki ohjeita laskutustietojen muokkaamiseen.

Käytätkö yrityksen korttia?
    Käytä kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Tarkasta kortinhaltijalta tai yrityksesi  kirjanpito-osastolta nimi ja laskutusosoite.

5. Tallenna muutokset valitsemalla Tallenna (vaikka et olisi tehnytkään muutoksia).

Huomautus:

Jos maksuprosessi ei käynnisty uudelleen neljän tunnin kuluttua (tavanomaisena työaikana), otettava meihin yhteyttä.

Tarkista tilin tila maksupalvelun tarjoajalta

Jos maksat luottokortilla

Jos olet varmistanut, että luottokortin tiedot pitävät paikkansa, ota yhteyttä pankkiisi ja tarkista seuraavat:

• Varmista, että luottorajaa ei ole ylitetty.
  • Kysy päivittäisistä nosto- tai ostorajoituksista, sillä ne voivat johtaa oston epäonnistumiseen.
  • Varmista, että luotto- tai pankkikortti on voimassa ja että luottokorttia voi käyttää verkkotapahtumiin.
  • Selvitä, voivatko pankin huijauksien estämiseen tarkoitetut käytännöt haitata kortin käyttöä.

Kun virheet on korjattu, Adobe käsittelee maksun automaattisesti.

Jos maksat PayPalin kautta

Ratkaise laskutusongelmat ottamalla yhteyttä suoraan PayPaliin. Kun virheet on korjattu, Adobe käsittelee maksun automaattisesti.

Tarkista maksun onnistuminen

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jotta voit tarkistaa maksun onnistumisen.

2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset-välilehti.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tilaushistoria.

4. Napsauta Tilaushistoria-kohdassa asiaankuuluvan jäsenyystilauksen tilausnumeroa.Maksutiedon näkymiseen tililläsi saattaa kulua jopa 24 tuntia.