Perehdy hyvityskäytäntöihin sekä vuositilausten ja kuukausittaisten tilausten keskeisiin eroihin.

Kuukausittaiset tilaukset

• Palvelu alkaa heti, kun alkumaksu on käsitelty. Sinulta veloitetaan kuukausittain ostohetkellä ilmoitettu maksu, kunnes peruutat tilauksen.
  • Kuukausimaksu saattaa muuttua, mutta muutoksista ilmoitetaan aina etukäteen.

Lisätietoja tilausehdoista on kohdassa Tilausehdot.

14 vuorokauden kuluessa tilauksesta

Jos peruutat tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa, saat täydellisen hyvityksen.

14 vuorokauden jälkeen

Jos peruutat 14 vuorokauden jälkeen, maksu ei ole hyvitettävissä, ja palvelu jatkuu kyseisen kuukauden maksujakson loppuun.

Voit peruuttaa palvelun milloin tahansa käymällä Tilin hallinta -sivulla tai ottamalla yhteyttä oman alueesi asiakastukeen.

Mitä jäseneduillesi tapahtuu tilauksesi peruuttamisen jälkeen?

Jos peruutat maksullisen tilauksesi, tilisi muunnetaan maksuttomaksi jäsenyydeksi. Voit kirjautua Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen samalla Adobe ID:llä ja salasanalla sekä hyödyntää kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? mainittuja toimintoja.

Maksuttomalla jäsenyydellä voit edelleen käyttää kaikkia tiedostoja tietokoneesi Creative Cloud ‑kansiosta ja Creative Cloud ‑sivuston kautta 2 Gt:n tallennustilarajoituksen mukaisesti.

Huomautus:

Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän ajan jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön.

Vuositilaukset

• Kaikkien Creative Cloud ‑vuositilausten tapauksessa palvelu alkaa heti, kun maksu on käsitelty.
  • Uusimisen hinta voi muuttua, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen.
  • Sopimuksesi uusitaan automaattisesti siihen asti, että peruutat sen.
  • Voit peruuttaa tilauksesi käymällä Tilin hallinta -sivulla tai ottamalla yhteyttä oman alueesi asiakastukeen.

Lisätietoja tilausehdoista on kohdassa Tilausehdot.

14 vuorokauden kuluessa tilauksesta

Jos peruutat tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa, saat täydellisen hyvityksen.

14 vuorokauden jälkeen

Jos peruutat tilauksesi yli 14 vuorokauden kuluttua, sinulta peritään aikaisen lakkautuksen maksu. Maksu on 50 % jäljellä olevasta sopimusvelvoitteestasi. Jos sinulla on sopimuksestasi sen peruutushetkellä jäljellä esimerkiksi 5 kuukautta ja maksat 20 $ kuukaudessa, maksat 100 $:n jäljellä olevasta saldosta 50 % = aikaisen lakkautuksen maksu 50 $.

Voit peruuttaa palvelun milloin tahansa käymällä Tilin hallinta -sivulla tai ottamalla yhteyttä oman alueesi asiakastukeen.

Mitä jäseneduillesi tapahtuu tilauksesi peruuttamisen jälkeen?

Jos peruutat maksullisen tilauksesi, tilisi muunnetaan maksuttomaksi jäsenyydeksi. Voit kirjautua Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen samalla Adobe ID:llä ja salasanalla sekä hyödyntää kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? mainittuja toimintoja.

Maksuttomalla jäsenyydellä voit edelleen käyttää kaikkia tiedostoja tietokoneesi Creative Cloud ‑kansiosta ja Creative Cloud ‑sivuston kautta 2 Gt:n tallennustilarajoituksen mukaisesti.

Huomautus:

Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän ajan jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön.

14 vuorokauden kuluessa tilauksesta

Jos peruutat tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa, saat täydellisen hyvityksen.

14 vuorokauden jälkeen

Jos peruutat 14 vuorokauden jälkeen, maksu ei ole hyvitettävissä, ja palvelu jatkuu sopimuskauden loppuun.

Voit peruuttaa palvelun milloin tahansa käymällä Tilin hallinta -sivulla tai ottamalla yhteyttä oman alueesi asiakastukeen.

Mitä jäseneduillesi tapahtuu tilauksesi peruuttamisen jälkeen?

Jos peruutat maksullisen tilauksesi, tilisi muunnetaan maksuttomaksi jäsenyydeksi. Voit kirjautua Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen samalla Adobe ID:llä ja salasanalla sekä hyödyntää kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? mainittuja toimintoja.

Maksuttomalla jäsenyydellä voit edelleen käyttää kaikkia tiedostoja tietokoneesi Creative Cloud ‑kansiosta ja Creative Cloud ‑sivuston kautta 2 Gt:n tallennustilarajoituksen mukaisesti.

Huomautus:

Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän ajan jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön.

Voit lopettaa jäsenyytesi sen 12 kuukauden sopimusjakson aikana vierailemalla Tilin hallinta ‑sivulla tai ottamalla yhteyttä Adoben omasta alueestasi vastaavaan asiakaspalveluun.