Adobe ID:si on yleensä sähköpostiosoite, jota käytit ensimmäisen kerran, kun aloitit jäsenyytesi tai ostit Adoben sovelluksen tai palvelun. Se on avain, jota tarvitset Adobe ID ‑tilisi käyttöön.

Miten voin kirjautua Adobe-tililleni?

Käytä Adobe ID ‑tiliä verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

Kirjautuminen Adobe-tilillesi
Kirjaudu Adobe-tilillesi

Sisäänkirjautumisyrityksen onnistuttua siirryt Adobe ID ‑tilisivullesi, jolla voit tarkastella sopimuksia ja tuotteita, vaihtaa salasanan, tulostaa laskuja, ladata sovelluksia ja tehdä paljon muuta.

Käytä Adobe-tiliäsi
Käytä Adobe-tiliäsi

Huomautus:

Tiesitkö, että voit nyt käyttää Adobe-tiliäsi myös Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella? Käynnistä sovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta . Kirjaudu sitten sovellukseen ja napsauta Profiili-kuvaketta. Pääset Adobe-tiliisi valitsemalla näyttöön tulevasta valikosta Adobe-tili

Adobe-tilin hallinta

Yleisten kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Perehdy Adobe ID ‑tilin kirjautumisongelmien yksinkertaisiin ratkaisuihin.

Onko Caps Lock- ja Num Lock ‑näppäimet poistettu käytöstä?

Caps Lock and Num Lock?

Varmista, että Caps Lock- ja Num Lock ‑näppäimet on poistettu käytöstä, jotta et vahingossa kirjoita väärää käyttäjänimeä tai salasanaa. Kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi uudelleen.

Oletko vaihtanut sähköpostiosoitteesi tai onko sinulla useita sähköpostiosoitteita?

Multiple emails

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä tai olet vaihtanut sähköpostiosoitteesi alkuperäisen ostoksen tekemisen jälkeen, yritä käyttää toista tai edellistä sähköpostiosoitetta. Jos uskot, että sinulla on Adobe ID:itä, jotka liittyvät eri sähköpostiosoitteisiin, tai et ole varma, mikä sähköpostiosoite nykyiseen jäsenyyteesi tai ostettuun tuotteeseen liittyy, ota meihin yhteyttä.

Oletko yrittänyt käyttää toista selainta?

Browser conflict

Yritä kirjautua sisään käyttämällä toista Internet-selainta. Jos evästeet on poistettu käytöstä, ota evästeet käyttöön, poista selaimesi evästeet ja tyhjennä välimuisti. (Katso ohjeet selaimen oppaasta.)

Yritätkö kirjautua sisään Facebookin tai Googlen tunnistetiedoilla?

Signing in with Facebook or Google

Voit ratkaista Facebookin tai Googlen tunnistetiedoilla kirjauduttaessa ilmenevät virheet perehtymällä artikkeliin Yhteisöpalvelutilin tunnistetiedoilla kirjautumiseen liittyvien virheiden ratkaiseminen.

Etkö pysty kirjautumaan Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen?

Error signing into Creative Cloud

Jos et pysty kirjautumaan Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen, perehdy artikkeliin Creative Cloudin aktivointivirheiden vianmääritys.