Adobe ID:si on yleensä sähköpostiosoite, jota käytit ensimmäisen kerran, kun aloitit jäsenyytesi tai ostit Adoben sovelluksen tai palvelun. Se on avain, jota tarvitset Adobe ID ‑tilisi käyttöön.

Voit käyttää Adobe ID ‑tiliäsi kahdella tavalla: verkossa osoitteessa Adobe.com tai Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

Kirjautuminen osoitteessa Adobe.com

Käytä Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

Kirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai osoittamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta .

2. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

sign-in_screen
  3. Napsauta Profiili-kuvaketta ja valitse sitten näyttöön tulevasta valikosta Tilinhallinta

profile_menu_cc