En tom sluttbrukeravtale-skjerm vises ved oppstart av Acrobat

Når du starter Acrobat XI på en Mac vises en tom sluttbrukeravtale-skjerm. Du kan ikke godta sluttbrukeravtalen.

Blank sluttbrukeravtale-skjerm

Løsninger

Løsning 1: Logg av Creative Cloud-programmet

1. Klikk Avslutt på sluttbrukeravtalen.
  2. Start Adobe Creative Cloud-programmet.
  3. Logg av programmet. For mer informasjon kan du lese Logg ut, Logg på | skrivebordsprogrammet for Creative Cloud.
  4. Start Acrobat og godta sluttbrukeravtalen.
  5. Når du blir bedt om det klikker du på Lisensier denne programvaren og logger på med ditt Creative Cloud-abonnement.

Løsning 2: Logg av et annet program og lisensier programvaren på nytt

1. Klikk Avslutt på sluttbrukeravtalen.
  2. Start et annet produkt som er del av ditt Creative Cloud-abonnement.
  3. Klikk på Hjelp > Logg av for å deaktivere.
  4. Avslutt programmet.
  5. Start Acrobat og godta sluttbrukeravtalen.
  6. Når du blir bedt om det klikker du på Lisensier denne programvaren og logger på med ditt Creative Cloud-abonnement.

Løsning 3: Oppdatere Adobe Application Manager manuelt

Oppdater AAM-programmet (Adobe Application Manager) til versjon 6.2 eller nyere. Start AAM-programmet og la det oppdatere automatisk. Du kan også bruke koblingene nedenfor til å laste ned oppdateringen manuelt.

Koblinger til nedlasting:

Windows: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774