Microsoft Edge er standard PDF-eier på Windows 10

Se nedenfor for å finne ut hvordan du endrer standard PDF-eier.

Løsning: Angi Acrobat eller Reader som standard PDF-eier

Se et kort videoklipp nedenfor for å finne ut hvordan du angir Acrobat Reader som standard PDF-eier i Windows. Du kan eventuelt følge fremgangsmåten nedenfor for å gjøre det samme.

Trinn:

1. Høyreklikk på miniatyrbildet av en PDF-fil og klikk deretter på Egenskaper.

Høyreklikk og klikk på Egenskaper
  2. I dialogboksen Egenskaper klikker du på Endre.

Klikk på Endre
  3. Velg Adobe Acrobat Reader eller Adobe Acrobat, og klikk deretter på OK.

Velg Acrobat Reader eller Adobe Acrobat
  4. Klikk på OK i dialogboksen Egenskaper.

Klikk på OK i dialogboksen Egenskaper