Lær hvordan du angir Acrobat Reader DC eller Acrobat DC som standardprogram for åpning av PDF-filer.

Microsoft Edge er standardprogrammet for åpning av PDF-filer i Windows 10. Ved å følge fire enkle trinn kan du angi Acrobat Reader DC eller Acrobat DC som standard PDF-program:

Slik angir du Acrobat Reader DC eller Acrobat DC som standard PDF-program

Se den kortevideoveiledningen under for å finne ut hvordan du angir Acrobat Reader DC som standardprogram for åpning av PDF-filer i Windows. Du kan eventuelt også følge trinnene under videoen for å gjøre det samme.

Slik angir du Acrobat Reader DC eller Acrobat DC som standard PDF-program:

1. Høyreklikk på miniatyrbildet av en PDF-fil, og velg deretter Egenskaper.

Høyreklikk og klikk på Egenskaper
  2. I dialogboksen Egenskaper klikker du på Endre.

Klikk på Endre

Merk:

Hvis datamaskininnstillingene styres av en systemadministrator, ser du kanskje ikke Endre-knappen. Logg på med en administratorkonto eller kontakt administratoren din for å aktivere knappen.

3. Gjør ett av følgende:

Hvis du har Acrobat DC eller både Acrobat DC og Acrobat Reader DC, velger du Adobe Acrobat DC og klikker på OK.

Velg Acrobat DC

Hvis du bare har Acrobat Reader DC, velger du Adobe Acrobat Reader DC og klikker på OK.

Velg Acrobat DC
  4. Klikk på OK i dialogboksen Egenskaper.

Klikk på OK i dialogboksen Egenskaper

Nå kan PDF-filene åpnes i Acrobat Reader DC eller Acrobat DC.

Vanlige spørsmål

Microsoft Edge er standardprogrammet for åpning av PDF-er i Windows 10. Du kan endre standardprogrammet for åpning av PDF-filer til et program som er mer egnet og funksjonsrikt, for eksempel Acrobat Reader DC eller Acrobat DC.

Adobe Acrobat Reader DC-programvaren er en kostnadsfri og pålitelig standardløsning som brukes itl å vise, skrive ut, signere og legge til kommentarer i PDF-filer. Det er det eneste PDF-visningsprogrammet som kan åpne og samhandle med alle typer PDF-innhold, inkludert skjemaer og multimedier.

Adobe Acrobat DC-programvaren er den komplette PDF-løsningen for å jobbe hvor som helst med de viktigste dokumentene dine. Det gir deg en enkel og konsistent brukeropplevelse på alle stasjonære, nettbaserte og mobile enheter, inkludert berøringsaktiverte enheter.

Følg koblingene under for å få tak i Acrobat Reader DC eller Acrobat DC:

Du trenger enten Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Hvis du har begge deler, anbefaler Adobe at du angir Acrobat DC som standardprogram for åpning av PDF-filer.

Du kan velge den installerte versjonen av Reader eller Acrobat som standardprogram for åpning av PDF-filer. Adobe anbefaler at du oppgraderer tidligere versjoner av Adobe Reader og Adobe Acrobat til den nyeste versjonen – Acrobat Reader DC | Acrobat DC.