Microsoft Edge er standard PDF-eier på Windows 10

Se nedenfor for å finne ut hvordan du endrer standard PDF-eier.

Løsning: Angi Acrobat eller Reader som standard PDF-eier

Se et kort videoklipp nedenfor for å finne ut hvordan du angir Acrobat Reader som standard PDF-eier i Windows. Du kan eventuelt følge fremgangsmåten nedenfor for å gjøre det samme.

Trinn:

1. Høyreklikk på miniatyrbildet av en PDF-fil og klikk deretter på Egenskaper.

Høyreklikk og klikk på Egenskaper
  2. I dialogboksen Egenskaper klikker du på Endre.

Klikk på Endre

Merk:

Hvis du ikke ser Endre-knappen, behandles datamaskininnstillingene av en systemadministrator som bruker en gruppepolicy. Logg på med en administratorkonto eller kontakt IT-administratoren.

3. Velg Adobe Acrobat Reader eller Adobe Acrobat, og klikk deretter på OK.

Velg Acrobat Reader eller Adobe Acrobat
  4. Klikk på OK i dialogboksen Egenskaper.

Klikk på OK i dialogboksen Egenskaper