Hvordan laste ned og installere Acrobat Reader DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klikk på Last ned Acrobat Reader DC nedenfor for å begynne å laste ned Acrobat Reader DC. Følg instruksjonene på skjermen for å installere og logge på. (Adobe Reader DC-programmet er den gratis, anerkjente standarden for visning, utskrift, signering og kommentering av PDF-filer.)

Hjelp til ditt gratis Document Cloud-medlemskap

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du først startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvordan registrerer jeg meg for en gratis Adobe Document Cloud-konto og -tjenester?

Registrer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester. Når du logger på Acrobat Reader DC eller Acrobat Reader-mobilappen med Adobe ID-en din, vil Document Cloud-tjenester vises i appen.

Hvordan hjelper Adobe Document Cloud personer som bruker den gratis Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC er gratis og fortsetter å levere bransjens mest pålitelige opplevelse for visning og samhandling med PDF-filer. Og nå, hvis du registrerer deg for gratis Adobe Document Cloud-tjenester, kan du:

• Lagre og få tilgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB lagringsplass.
  • Arbeide med Fyll ut og signer-verktøyet for å fylle ut skjemaer raskere med umiddelbar tilgang til din personlige samling for automatisk utfylling, på tvers av skrivebords-, nett- og iPad-enheter.
  • Enkelt sende og dele store filer med andre.

Finn ut mer i Vanlige spørsmål om Acrobat Reader DC.