Adobe Acrobat og Reader kan regelmessig se etter viktige oppdateringer og installere disse. Disse oppdateringene kan inkludere viktige sikkerhetsreparasjoner og produktforbedringer.

Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC er satt opp for automatisk oppdatering som standard. Det gir ikke noe UI-alternativ i preferanser for å kontrollere denne innstillingen.

IT administrator kan kontrollere oppdateringsinnstillinger ved hjelp av Adobe Customization Wizard DC eller Windows Register.

Adobe Acrobat DC

Oppdateringer leveres via to valg:

• Installer oppdateringer automatisk (anbefalt): Adobe Reader DC og Acrobat DC ser regelmessig etter viktige oppdateringer, laster ned og installerer dem automatisk. Når dt er ferdig blir du varslet via en liten beskjed i systemet om at programvaren din har blitt oppdatert. Denne metoden anbefales fordi den ikke krever intevrnesjon fra sluttbrukeren. Det er den beste metoden for å holde Adobe Reader DC og Acrobat DC oppdatert og sikker.
  • Se etter og installer oppdateringer manuelt: Acrobat Reader DC og Acrobat ser ikke etter oppdateringer. I stedet velger brukeren Sjekk etter oppdateringer. Dette valget er det minst sikre, og anbefales kun i organisasjoner som bruker andre metoder for å oppdatere systemet sitt.

Reader og Acrobat XI

Du kan kontrollere oppdateringsinnstillinger i Acrobat/ Reader preferanser.

1. Velg Rediger > Preferanser (Windows) eller Acrobat /Adobe Reader > Preferanser (Mac OS).
  2. Velg Oppdater i ruten til venstre.

Versjon 11 tilbyr fire alternativer for oppdatering:

• Installer oppdateringer automatisk (anbefalt): Produktet ser regelmessig etter viktige oppdateringer, laster ned og installerer dem automatisk. Når det er ferdig blir du varslet via en liten beskjed i systemstatusfeltet om at programvaren har blitt oppdatert. Denne metoden er den beste måten å holde Adobe Acrobat og Reader oppdatert og sikker på.
  • Last ned oppdateringer automatisk, men la meg velge når jeg skal installere dem: Produktet ser regelmessig etter viktige oppdateringer og laster dem ned. Adobe Acrobat og Reader vil be deg installere oppdateringene.
  • Varsle meg, men la meg velge når jeg skal laste ned og installere oppdateringer: Produktet ser regelmessig etter viktige oppdateringer og varsler når nye oppdateringer kan lastes ned og installeres.
  • Ikke last ned eller installer oppdateringer automatisk: Produktet ser ikke etter oppdateringer. Du velger i stedet Hjelp > Se etter oppdateringer når du vil se etter oppdateringer. Dette valget er det minst sikre, og anbefales kun i organisasjoner som bruker andre metoder for å oppdatere systemet sitt.

Hvis du velger å endre disse innstillingene senere, kan du finne dem i innstillingene under Oppdater (velg Rediger -> Innstillinger).

Reader og Acrobat X

Versjon 10 tilbyr tre alternativer for oppdatering:

• Installer oppdateringer automatisk (anbefalt): Produktet ser regelmessig etter viktige oppdateringer, laster ned og installerer dem automatisk. Når det er ferdig blir du varslet via en liten beskjed i systemstatusfeltet om at programvaren har blitt oppdatert. Denne metoden er den beste måten å holde Adobe Acrobat og Reader oppdatert og sikker på.
  • Last ned oppdateringer for meg, men la meg velge når jeg skal installere dem: Produktet ser regelmessig etter viktige oppdateringer og laster dem ned. Adobe Acrobat og Reader vil be deg installere oppdateringene.
  • Se etter og installer oppdateringer manuelt: Produktet ser ikke etter oppdateringer. Du velger i stedet Hjelp > Se etter oppdateringer når du vil se etter oppdateringer. Dette valget er det minst sikre, og anbefales kun i organisasjoner som bruker andre metoder for å oppdatere systemet sitt.

Hvis du velger å endre disse innstillingene senere, kan du finne dem i innstillingene under Oppdater (velg Rediger -> Innstillinger).