Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere Adobe Acrobat Reader DC i Windows.

Systemkrav

Sørg alltid for at systemet ditt oppfyller systemkravene før du starter installasjonen.

Slik installerer du Reader på eldre operativsystemer

Du trenger Windows 7 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis operativsystemet ditt er eldre,
kan du installere en eldre versjon av Reader. For trinnvise instruksjoner, se installer en eldre versjon av Adobe Reader | Windows.

Merk:

Hvis du ikke er sikker på hvilken versjon av Windows du har, se Hvilket Windows-operativsystem kjører jeg?

Explorer: last ned og installer Acrobat Reader DC

Følg denne fremgangsmåten for å installere Acrobat Reader DC fra Internet Explorer.

1. Lukk alle versjoner av Reader. Lukk eventuelle nettlesere som har åpne PDF-filer.
  2. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Nedlastingsside for Acrobat Reader

Merk:

Du trenger Windows 7 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører en eldre versjon av Windows, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Nedlastingsside for eldre versjoner av Acrobat Reader

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. Du finner mer informasjon i Installer en eldre versjon av Adobe Reader | Windows.

3. Når beskjeden om filnedlasting dukker opp nederst i nettleservinduet, klikker du på Kjør.

Klikk Kjør

Merk:

Installasjonen av Acrobat Reader DC består av to deler: først lastes installasjonsprogrammet ned, og deretter installeres Reader. Du må vente til hver del er fullført. Fremdriftsindikatoren viser hvor mye tid som gjenstår.

4. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Klikk på Fullfør

Firefox: last ned og installer Acrobat Reader DC

Følg denne fremgangsmåten for å installere Acrobat Reader DC fra Mozilla Firefox.

1. Lukk alle versjoner av Reader. Lukk eventuelle nettlesere som har åpne PDF-filer.
  2. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Nedlastingsside for Acrobat Reader

Merk:

Du trenger Windows 7 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører en eldre versjon av Windows, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Nedlastingsside for eldre versjoner av Acrobat Reader

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. Du finner mer informasjon i Installer en eldre versjon av Adobe Reader | Windows.

3. Når åpningsdialogboksen vises, klikker du på Lagre fil.

Klikk på Lagre fil
  4. Trykk på CTRL+J for å åpne nedlastingsbiblioteket. Når nedlastingsvinduet vises, dobbeltklikker du på .exe-filen for Reader.

Åpne nedlastingsbiblioteket
  5. Klikk på OK hvis du blir spurt om du vil åpne den kjørbare filen.

Klikk OK

Merk:

Installasjonen av Acrobat Reader DC består av to deler: først lastes installasjonsprogrammet ned, og deretter installeres Reader. Du må vente til hver del er fullført. Fremdriftsindikatoren viser hvor mye tid som gjenstår.

6. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Klikk på Fullfør

Chrome: last ned og installer Acrobat Reader DC

Følg denne fremgangsmåten for å installere Acrobat Reader DC fra Google Chrome.

1. Lukk alle versjoner av Reader. Lukk eventuelle nettlesere som har åpne PDF-filer.
  2. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Nedlastingsside for Acrobat Reader

Merk:

Du trenger Windows 7 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører en eldre versjon av Windows, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Nedlastingsside for eldre versjoner av Acrobat Reader

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. Du finner mer informasjon i Installer en eldre versjon av Adobe Reader | Windows.

3. Klikk på Lagre for å laste ned installasjonsprogrammet for Reader.

4. Når den nedlastede filen vises nederst i nettleservinduet, klikker du på .exe-filen for Reader.

Klikk på Reader.exe-filen nederst i nettleservinduet

Merk:

Installasjonen av Acrobat Reader DC består av to deler: først lastes installasjonsprogrammet ned, og deretter installeres Reader. Du må vente til hver del er fullført. Fremdriftsindikatoren viser hvor mye tid som gjenstår.

5. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Klikk på Fullfør