Hvis det ser ut til at du har et dobbeltgebyr på regningen, må du sjekke følgende mulige årsaker.

Har du nettopp kjøpt et produkt eller en tjeneste?

Ekstrakostnaden kan være for et produkt eller en tjeneste du har kjøpt nylig. Gå til siden Abonnementer og produkter for å vise abonnementene og tjenestene du abonnerer på.

Hadde du problemer med betalingen for forrige måned?

Det er mulig at din betaling for forrige måned ikke kunne behandles fordi kredittkortinformasjonen er endret eller betalingen ble avvist av banken.Derfor ser du to gebyrer: ett for forrige måned og ett for inneværende måned. Sjekk med banken din for å finne ut om det var problemer med betalingen for forrige måned.

Har du flere e-postadresser/Adobe ID-er?

Hvis du har flere Adobe ID-er (e-postadresser), kan du ha kjøpt produkter separat på ulike Adobe ID-er med samme kort. Sjekk ordreloggen din på siden Abonnementer og produkter for hver Adobe ID.

Har du plassert ordrer flere ganger?

Du har utilsikted lagt inn en ordre to ganger. Det kan ha vært en skrivefeil i e-postadressen din den første gangen du prøvde å plassere ordren, og du har bestilt produktet/tjenesten på nytt med riktig e-postadresse. I dette tilfellet vises et ekstragebyr for en bestilling som er plassert med feil e-postadresse.

Eller du har kanskje betalt for en annen person, for eksempel et familiemedlem eller en ansatt, venn eller kollega. Gebyrene vises på regningen du mottar.

Har du annullert medlemskapet ditt?

Hvis du sier opp medlemskapet før kontrakten utløper, belastes du et oppsigelsesgebyr i henhold til abonnementsvilkårene. Avbestillingsgebyret er reflektert i den påfølgende regningen.