Hvis du har mottatt en betalingspåminnelse fra Adobe, og du allerede har betalt for et medlemskap, kan du sjekke følgende årsaker.

Stemmer Adobe ID-en din med e-postadressen varselet ble sendt til?

Du har kanskje bestilt fra en annen Adobe ID. Kontroller og bekreft at e-postadressen du har mottatt påminnelsen til, er den samme som Adobe ID-en du bestilte abonnementet fra.

Har du mer enn ett abonnement?

Hvis du har mer enn ett abonnement, mottar du betalingspåminnelser om hvert abonnement separat.

Du kan vise abonnementene dine på fanen Abonnementer og produkter på Adobe-kontoen din og kontrollere om det finnes utestående betalinger for noen av abonnementene.

Merk:

Hvis du har abonnementer på forskjellige Adobe ID-er (vanligvis e-postadressene dine), har du kanskje mottatt en betalingspåminnelse for et abonnement på en annen Adobe ID. Kontroller at du er logget på Adobe ID-kontoen med riktig Adobe ID.

Har du nettoppt endret kredittkortinformasjonen din?

Hvis kredittkortinformasjonen din (for eksempel utløpsdato eller adresse) er endret, kan du ha mottatt en påminnelse fordi betalingen ikke kan behandles.Finn ut hvordan du viser og oppdaterer kortinformasjonen din.