Fel vid start av Lightroom i Windows

Du får felmeddelandet Det går inte att anropa C-funktionen: private_load_AgCoreTech vid start av Lightroom CC eller Lightroom 6 i Windows.

C function

Lösning: Hämta och installera ett DLL-paket till installationskatalogen för Lightroom

1. Hämta 64-bitars DLL-paketet för Lightroom:

Hämta

Obs!

I detta paket finns två filer: msvcr100.dll och msvcr80.dll.

2. Dekomprimera det hämtade paketet genom att klicka på det. Välj alternativet att extrahera alla filer om du uppmanas till det.

3. När paketet har packats upp visas en mapp med namnet Lightroom_64-Bit_DLLs. Den innehåller dessa två filer:

• msvcr100.dl
    • msvcr80.dll

Kopiera dessa filer till C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom\.

4. Starta om Lightroom.