För de flesta Creative Cloud-planer förnyas ditt medlemskap automatiskt. Om du vill stänga av automatisk förnyelse avbryter du bara ditt medlemskap.

Årsplan

Ditt medlemskap förnyas automatiskt varje år på det datum då årsprenumerationen togs ända tills du säger upp det. Vi meddelar dig när ditt förnyelsedatum närmar sig och informerar om eventuella ändringar som kan börja gälla.

Månadsplan

Du debiteras månatligen den taxa som fastställts vid inköpstillfället till dess du säger upp prenumerationen. Månadsavgiften kan komma att ändras, men vi meddelar dig alltid i förväg.

Så här stänger du av automatisk förnyelse

Om du vill stänga av automatisk förnyelse avbryter du bara ditt medlemskap. Lär dig mer om hur du avbryter ditt medlemskap.

Så här tar du reda på ditt förnyelsedatum

1. Gå till ditt Adobe ID-konto och logga in med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

2. Klicka Hantera plan under Planer och produkter,

Hantera plan
  3. Du hittar förnyelsedatumet för din prenumeration under din typ av plan under Planinformation.

Planinformation