Gör något av följande när du vill starta Adobe Photoshop Elements:

• I Windows
    • Leta rätt på ikonen Adobe Photoshop Elements på skrivbordet och dubbelklicka på den.
  • På Mac
    • Starta Finder från dock.
    • Leta rätt på Adobe Photoshop Elements och dubbelklicka på det.

På välkomstskärmen kan du gå till de andra arbetsytorna i Photoshop Elements: fotoredigeraren, sorteraren och videoredigeraren.

Obs!

Du måste ha Adobe Premiere Elements för videoredigering.

Klicka på alla knappar längs nedre kanten för att komma igång. Vi föreslår att du startar sorteraren.

Fotoredigeraren
Fotoredigeraren

Fotoredigeraren har tre redigeringsnivåer som utformats för alla användare, från nybörjare till experter: snabb, Guidad och Expert.

Elements Organizer
Elements Organizer

Organizer gör det enkelt att importera, ordna och hitta foton med hjälp av personer i dem, platsen där de togs eller vad du gjorde.

Videoredigeraren
Videoredigeraren

Videoredigeraren har tre redigeringsnivåer som utformats för alla användare, från nybörjare till experter: snabb, guidat och expert.

Getting started tutorials for Photoshop ElementsImport photos and videos