Problem: Textverktyget skriver som om Caps Lock är på

Även om Caps Lock-tangenten inte är aktiverad/aktiv skriver textverktyget endast med stora bokstäver.

Lösning: Återställ textverktygets standardvärden eller Photoshop Elements inställningar

Lösning 1: Återställ textverktyget

1. Välj textverktyget i Photoshop Elements Editor.
  2. Klicka på den utfällbara menyn och klicka på återställ verktyg i området Verktygsalternativ.
  3. Starta om Photoshop Elements Editor.

Lösning 2: Återställ Photoshop Elements inställningar

(Prova den här lösningen om det inte fungerar att återställa textverktyget)

1. Gör något av följande:
    • Windows: Öppna Photoshop Elements Editor > menyn Redigera > Inställningar > Allmänt
    • Mac OS: Öppna menyn Photoshop Elements Editor > Inställningar > Allmänt
  2. Välj knappen Återställ inställningar vid nästa startalternativ.
  3. Starta om Photoshop Elements Editor.