1. Sätt in en skrivbar dvd-skiva i dvd-rw-enheten.
  2. I Elements Organizer väljer du ett eller flera bildspelsprojekt eller en eller flera wmv-filer. Om du vill markera flera bildspel eller wmv-filer håller du ned Ctrl och klickar sedan på de bildspel eller wmv-filer som ska ingå.
  3. Klicka på Skapa () > DVD med meny.
  4. Så här ordnar du dina bildspel:
    • Om du vill flytta ett bildspel eller videoklipp drar du det till en ny plats.
    • Om du vill ta bort ett bildspel eller videoklipp markerar du det och klickar på Ta bort bildspel eller videoklipp.
  5. Klicka på Nästa.