Denna lista innehåller de mest användbara kortkommandona. Du hittar ytterligare kortkommandon i tipsen för menykommandon och verktyg.

Resultat

Windows

macOS

Visa högdagrar som kommer att tas bort i förhandsvisningen

Alt-dra i skjutreglagen för exponering eller svärta, eller återställningsfliken

Alt-dra i skjutreglagen för exponering eller svärta, eller återställningsfliken

Aktivera knappen Öppna kopia i dialogrutan Camera Raw

Alt

Alt

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy