Bestanden definitief verwijderen uit de cloudopslag

Geen opslagruimte meer? Verwijderde bestanden tellen nog steeds mee voor je huidige cloudopslag. Lees hoe je ongebruikte bestanden en middelen opruimt en zo cloudopslagruimte vrijmaakt.

Waarom zou ik bestanden definitief verwijderen uit de cloudopslag?

Wanneer je het maximum aantal bestanden of mappen bereikt dat kan worden gesynchroniseerd met je Creative Cloud-account, stopt de synchronisatie. Je kunt dit probleem oplossen door bestanden en mappen die je niet nodig hebt, definitief te verwijderen. Nadat je deze bestanden en mappen definitief hebt verwijderd, wordt de synchronisatie na enige tijd automatisch hervat.

Creative Cloud | Bestanden definitief verwijderen

Wanneer je bestanden definitief verwijdert uit de map Verwijderd, kun je ze niet meer herstellen.

1. Meld je aan op de Creative Cloud-website.

2. Selecteer Verwijderd aan de linkerkant.

Bestanden archiveren
    De optie Verwijderd in de linkerzijbalk

3. Selecteer de bestanden of mappen die je definitief uit de cloud wilt verwijderen en selecteer Definitief verwijderen.

Wil je meerdere bestanden of mappen verwijderen? Houd de Shift-toets ingedrukt om meerdere bestanden of mappen te selecteren.

Meerdere bestanden archiveren
    Bestanden definitief verwijderen

4. Selecteer Definitief verwijderen in het bevestigingsvenster om de bestanden definitief te verwijderen.

Selecteer Definitief verwijderen
    Het dialoogvenster Definitief verwijderen

Opmerking:

Zorg dat je het browservenster pas sluit nadat alle geselecteerde bestanden zijn verwijderd.

Lightroom-opslag | Foto's definitief verwijderen

Wanneer je bestanden definitief verwijdert uit de map Verwijderd, kun je ze niet meer herstellen.

1. Meld je aan bij Lightroom op het web.

2. Selecteer Verwijderd in de linkerzijbalk.

Bestanden in de map Verwijderd worden na 60 dagen automatisch definitief verwijderd.

LR verwijderd

3. Selecteer de bestanden die je definitief uit de cloud wilt verwijderen en selecteer .

Wil je meerdere bestanden of mappen verwijderen? Houd de Shift-toets ingedrukt om meerdere bestanden of mappen te selecteren.

4. Selecteer Verwijderen in het bevestigingsvenster om je bestanden definitief uit de cloud te verwijderen.

Opmerking:

Zorg dat je het browservenster pas sluit nadat alle geselecteerde bestanden zijn verwijderd.

Document Cloud | Bestanden definitief verwijderen

1. Meld je aan bij Acrobat Web.

2. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen en kies Verwijderen bij de weergegeven opties aan de rechterkant.

document verwijderen
    Document Cloud-bestanden verwijderen

3. Selecteer Verwijderen in het bevestigingsvenster om de bestanden definitief te verwijderen.