Creative Cloud-meldingen in- of uitschakelen

Lees hoe je hoe Creative Cloud-meldingen in- of uitschakelt.

Controleren op meldingen

Creative Cloud-meldingen hebben gewoonlijk betrekking op updates over je apps, bestanden die worden gesynchroniseerd, Adobe Fonts, gebeurtenissen die te maken hebben met je apps en services, berichten van andere gebruikers in de community en belangrijke aankondigingen van Adobe. Nieuwe meldingen worden aangegeven met een rode badge op het Creative Cloud-pictogram of met het meldingspictogram in de Creative Cloud desktop-app.

meldingen
Nieuwe meldingen in de Creative Cloud desktop-app

Creative Cloud-pictogram in macOS
Creative Cloud-pictogram in macOS

Creative Cloud-pictogram in Windows
Creative Cloud-pictogram in Windows

Meldingen in- of uitschakelen

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren
    .

Account

3. Selecteer Meldingen in de linkerzijbalk.

Meldingen

Opmerking:

In macOS 13 Ventura ontvang je geen Creative Cloud-meldingen als je het Adobe Creative Cloud-aanmeldingsitem hebt uitgeschakeld in de systeeminstellingen van je Mac. Lees hoe je het Adobe Creative Cloud-aanmeldingsitem inschakelt. Nadat je dit hebt ingeschakeld, ontvang je weer meldingen.

4. Selecteer de soorten meldingen die je wilt ontvangen. Selecteer daarna Gereed.