Adobe en Microsoft hebben nauw samengewerkt om Adobe Creative Cloud-toepassingen te testen op betrouwbaarheid, prestaties en gebruikerservaring wanneer deze zijn geïnstalleerd op Intel-systemen met Windows 10. De nieuwste versies van alle Adobe Creative Cloud-producten zijn compatibel.

Creative Cloud op Windows 10: Algemene vragen en antwoorden

Worden Creative Cloud-toepassingen ondersteund op Windows 10?

Ja.De nieuwste versies van alle Creative Cloud-toepassingen zijn compatibel met Windows 10.

Zijn er updates vereist voor Adobe Creative Cloud-toepassingen voor compatibiliteit met Windows 10?

Nee. Tijdens onze tests hebben we geen grote problemen gevonden bij het uitvoeren van Creative Cloud-producten met Windows 10.

Is Adobe op de hoogte van grote problemen, fouten of ongewone gebruikerservaringen bij het gebruik van Creative Cloud-toepassingen of Adobe Acrobat-producten met Windows 10?

Windows 10 bevat een nieuwe webbrowser genaamd Microsoft Edge, ter aanvulling van Internet Explorer 11. De Microsoft Edge-browser biedt momenteel geen ondersteuning voor de Acrobat PDF-invoegtoepassing. Internet Explorer 11 en andere belangrijke Windows-browsers blijven ondersteuning bieden voor de Acrobat PDF-invoegtoepassing.

Raadpleeg ook dit knowledgebase-artikel om een MSVCR110.dll-probleem op te lossen als u Creative Cloud-apps op Windows 10 gebruikt.

Hoe kan ik problemen melden?

Als er problemen optreden, rapporteer deze dan via het formulier voor foutmelding.
https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform&loc=nl

Ik gebruik verschillende invoegtoepassingen met mijn huidige versie van Creative Cloud-toepassingen. Zijn deze invoegtoepassingen compatibel met Windows 10?

Klanten wordt aangeraden de compatibiliteit van invoegtoepassingen te controleren door contact op te nemen met de leverancier van de invoegtoepassing voordat ze een upgrade uitvoeren naar Windows 10. Voor producten van derden neemt u voor hulp contact op met de fabrikant.

Biedt Adobe technische ondersteuning voor producten op Windows 10?

Adobe biedt ondersteuning aan klanten met Windows 10 overeenkomstig ons standaardbeleid voor klantenondersteuning. Ga naar de ondersteuningspagina voor aanvullende informatie over onze ondersteuningsprogramma's.

Zijn proefversies van afzonderlijke producten compatibel met Windows 10?

Ja. Als een volledige versie van een product compatibel is met Windows 10, is de proefversie van dat product ook compatibel. Bekende problemen die in dit document worden beschreven, gelden ook voor de proefversies.

CS6 en eerder op Windows 10

Windows 10 is geen ondersteund besturingssysteem voor CS6 en eerdere productversies. Uit beperkte testen met CS6 kwamen geen problemen naar voren. Adobe raadt gebruikers aan hun eigen testen uit te voeren op een partitie die niet voor productiedoeleinden wordt gebruikt, om te controleren of nieuwe besturingssystemen werken met de aanwezige hardware, stuurprogramma's en workflows. De huidige ondersteuning voor CS6 is beperkt tot hulp bij het opzetten (installeren, implementeren, downloaden en licentie verkrijgen) tot de stopzetting van ondersteuning op 31 mei 2017. Lees het ondersteuningsbeleid van Adobe voor meer informatie.