Creative Cloud desktop-app opent niet | Voortgangswiel blijft draaien

Lees wat je moet doen als de Creative Cloud desktop-app niet wordt geopend of het voortgangswiel blijft draaien.

De Creative Cloud desktop-app herstellen wanneer deze niet opent

Als de Creative Cloud desktop-app niet opent en er een van de volgende berichten wordt weergegeven, volg dan de instructies in het bericht.

• Het laden van je apps lijkt langer te duren dan gebruikelijk is. Start Creative Cloud opnieuw of start de computer opnieuw op en probeer het nogmaals.
  • Het laden van applicaties lijkt langer te duren dan gebruikelijk is.
  • De initialisatie van Creative Cloud lijkt langer te duren dan gebruikelijk is.

Als de Creative Cloud desktop-app hierna nog steeds niet wordt geopend, probeer dan de onderstaande oplossingen totdat het probleem is opgelost.

Opmerking:

Houd er rekening mee dat de volgende oplossingen alleen van toepassing zijn op de Creative Cloud desktop-app versie 5.0 en hoger. Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

1. Sluit de Creative Cloud desktop-app op een van de volgende manieren, afhankelijk van je besturingssysteem:

macOS: Druk op Cmd + Q. Selecteer daarna Afsluiten.

Windows: Druk op Ctrl + W. Selecteer daarna Afsluiten.

2. Sluit alle applicaties die momenteel op je systeem zijn geopend.

3. Start de computer opnieuw op en start de Creative Cloud desktop-app.

1. Verwijder de Creative Cloud desktop-app via het verwijderingsprogramma van de Creative Cloud desktop-app.

2. Meld je aan bij de Creative Cloud-website om de Creative Cloud desktop-app te downloaden.

3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

5. Start de Creative Cloud desktop-app.

1. Als je een ouder besturingssysteem gebruikt, voer je een upgrade uit naar het nieuwste systeem. De nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app wordt alleen ondersteund voor de volgende besturingssystemen:

• Microsoft® Windows 10 (alleen 64-bits)
    • macOS versie 10.12 en hoger
  2. Meld je aan bij de Creative Cloud-website om de Creative Cloud desktop-app te downloaden.

3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

5. Start de Creative Cloud desktop-app.