De volgende CC-toepassingen ondersteunen Mac OS X 10.6.8 en later:

• Adobe Muse
  • Extension Manager
  • InCopy
  • InDesign

Zie de Technische specificaties voor informatie over de minimumsysteemvereisten voor de CC-bureaubladtoepassingen.

Adobe heeft enige tests uitgevoerd op sommige CC-bureaubladtoepassingen op Mac OS X 10.6.8. De volgende toepassingen kunnen compatibel zijn met Mac OS X 10.6.8, maar veroorzaken waarschijnlijk problemen met functies en functionaliteit:

• Audition
  • Bridge
  • Dreamweaver
  • Edge Animate
  • Flash Professional
  • Photoshop

Bekijk de lijst met bekende problemen voor meer informatie over compatibiliteit van bovenstaande producten met OS X 10.6.

Audition

De functie Dynamic Link werkt niet op 10.6.8. Als DLMS inschakelen is ingeschakeld, probeert Audition DLMS bij het openen te starten of wanneer u probeert een bestand te openen waarvoor DLMS is vereist. Er treedt een time-out op en er wordt een melding weergegeven waarin staat dat het DLMS-proces niet kan worden gebruikt.

Bridge

Het afspelen van video-/audio-indelingen die DLMS ondersteunt, zijn uitgeschakeld op Mac OS X 10.6.

Dreamweaver

Namen van eigenschappen die worden weergegeven op dubbele regels in het deelvenster CSS Designer, worden niet volledig weergegeven als de breedte van het deelvenster wordt verkleind.

Edge Animate

Geen bekende problemen.

Flash Professional

• Crashes bij exporteren van afbeeldingen.
  • Er zijn een aantal problemen met de kleurkiezer en de deelvensters kleur/stalen. De juiste kleur wordt in bepaalde gevallen niet op stage gekozen.
  • AME wordt niet ondersteund, dus de workflow Video exporteren werkt niet.
  • AIR Publishing veroorzaakt problemen op 10.6. De workflows Simulator en Foutopsporing werken niet.
  • Er zijn periodieke problemen met Codetips en Publiceren.
  • Er kunnen problemen optreden met 'Openen in Bridge' en 'Starten en bewerken' in andere toepassingsworkflows (Photoshop, Dreamweaver).

InCopy

Er treedt een crash op wanneer u op een gekleurd menu-item klikt en door dat menu-item een dialoogvenster van het besturingssysteem wordt geopend.

InDesign

• Adobe Media Encoder wordt niet ondersteund op 10.6. Er wordt een waarschuwing weergegeven die aangeeft dat het programma niet wordt ondersteund en Adobe Media Encoder wordt niet geopend.
  • Er treedt een crash op wanneer u op een gekleurd menu-item klikt en door dat menu-item een dialoogvenster van het besturingssysteem wordt geopend.

Photoshop

• Videofuncties zijn uitgeschakeld op Mac OS X 10.6.
  • Er wordt een fout weergegeven wanneer u Delen kiest in Behance in Photoshop 14.2 op Mac OS X 10.6.x.
  • Photoshop crasht wanneer u een Photomerge maakt en Geometric Distortion Correction hebt geselecteerd op Mac OS X 10.6.