Probleem: bestanden ontbreken in Creative Cloud

Een of meer bestanden ontbreken in Creative Cloud.

Oplossingen

Oplossing 1: doorzoek de sectie Archief van Creative Cloud

1. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. Controleer of de ontbrekende bestanden beschikbaar zijn in de sectie Archief.

Opmerking:

U kunt aanvullende instructies om gearchiveerde bestanden te zoeken vinden op
    Middelen doorbladeren, synchroniseren en beheren.

Oplossing 2: doorzoek de Creative Cloud-gebruikersmap op uw computer

Navigeer naar de onderstaande map en ga na of de ontbrekende bestanden beschikbaar zijn. Wanneer u de functie Bestandssynchronisatie van Adobe gebruikt, wordt de inhoud van de Creative Cloud-gebruikersmap gesynchroniseerd met uw Creative Cloud-account. Bestanden die online ontbreken, zijn mogelijk lokaal nog steeds beschikbaar.

Windows
C:\Users\<Gebruikersnaam>\Creative Cloud Files

Mac OS
Mac HD/Users/<Gebruikersnaam>/Creative Cloud Files

Opmerking:

Deze map is niet altijd aanwezig. <Gebruikersnaam> is de gebruikersnaam van de huidige gebruiker.

Oplossing 3: neem contact op met Adobe-ondersteuning

Als u uw bestanden niet kunt vinden en ze niet per ongeluk hebt verwijderd, neem dan contact op met Adobe Support voor hulp.