Op macOS vragen Adobe-apps soms om proxyreferenties, ook als deze al zijn verstrekt in de Creative Cloud-desktopapp

Beschrijving van probleem

Als een gebruiker zich achter een verificatieproxy bevindt, geeft de gebruiker de proxyreferenties op in de Creative Cloud-app. Wanneer een Adobe-toepassing wordt gestart, wordt er een vakje weergegeven waarin de gebruiker wordt gevraagd om de proxyreferenties (voor autorisatie- en licentieoproepen) opnieuw in te voeren. Dit gebeurt ook als de gebruiker de gegevens eerder heeft verstrekt.

Oplossing

Geef opnieuw aanmeldingsgegevens op en selecteer Bewaar in Sleutelhanger.

Nadat de aanmeldingsgegevens in de app zijn ingevoerd en de gebruiker kiest om de gegevens te onthouden, moet er geen dialoogvenster meer worden weergegeven om de proxyreferenties opnieuw in te voeren.