Kunt u Adobe-apps niet downloaden vanwege problemen met de internetverbinding, zoals geen verbinding, beperkte verbinding of geen toegang tot netwerkstations? Kom te weten hoe u dergelijke problemen oplost.

U ziet mogelijk een fout die aangeeft dat u verbindings- of stabiliteitsproblemen hebt wanneer u Adobe-apps downloadt of installeert. Probeer de volgende oplossingen op volgorde om deze problemen op te lossen.

U moet een internetverbinding hebben om apps te downloaden en bij te werken. Controleer of u verbonden bent met het internet en klik op Opnieuw.

De softwarefirewalls beperken toegang tot uw computer. Sommige softwarefirewalls vragen u wanneer een programma toegang tot internet probeert te krijgen. Gebruikers hebben instanties vermeld waarbij firewall-instellingen van software/hardware tot downloadfouten leidden. De meest gangbare fout die met dit probleem is gekoppeld, is fout 205. Andere fouten kunnen door de configuratie van de firewall ontstaan.

• Als u hierom wordt gevraagd, geeft u de Creative Cloud-desktopapp toegang tot het internet.
  • Indien u hier niet om gevraagd wordt, schakelt u softwarefirewalls tijdelijk uit om te bepalen of uw internettoegang hierdoor wordt belemmerd. Zie de documentatie van de firewallsoftware voor hulp.

Opmerking:

Als u de documentatie over het tijdelijk uitschakelen van de softwarefirewall niet kunt vinden, schakelt u opstartitems en -services uit. Hiermee worden meeste softwarefirewalls uitgeschakeld. Voor specifieke instructies over het uitschakelen van opstartitems en -services selecteert u uw besturingssysteem in de onderstaande lijst:

Schakel de antivirussoftware tijdelijk uit. Raadpleeg de antivirusdocumentatie voor meer informatie over het tijdelijk uitschakelen van de antiviruscontrole.

Veel bedrijven gebruiken een hardwarefirewall en proxyserver die kan voorkomen dat software toegang krijgt tot een externe server. Een hardware-oplossing is van toepassing op alle computers binnen het bedrijfsnetwerk. De meeste thuisnetwerken maken geen gebruik van hardwarefirewalls of proxytechnologie.

• Neem contact op met de IT-afdeling van uw bedrijf voor het verkrijgen van firewall- of proxy-informatie.
  • Configureer uw browser met proxy- of firewallgegevens.
  • Configureer uw bedrijfsfirewall om de servers te omzeilen. De volgende servers worden opgeroepen:
    • ccmdl.adobe.com:80
    • swupmf.adobe.com:80
    • swupdl.adobe.com:80

Probeer een bekabelde verbinding als u via wifi verbonden bent. Probeer een andere kabel als u via een bekabelde verbinding verbonden bent.