Informatie over het downloaden en installeren van de Creative Cloud-desktopapp.

Informatie over het downloaden van de Creative Cloud-desktopapp

Met de Creative Cloud-desktopapp kunt u de Creative Cloud-apps downloaden, installeren en bijwerken. Volg de onderstaande instructies om de app te downloaden en te installeren.

Informatie over het downloaden van de Creative Cloud-desktopapp van adobe.com

1. Klik op de knop Downloaden.

De Creative Cloud-desktopapp downloaden van adobe.com
    De Creative Cloud-desktopapp downloaden van adobe.com
  2. Volg de instructies op het scherm.

Informatie over het downloaden van de Creative Cloud-desktopapp via koppelingen voor directe downloads

Als u de Adobe Creative Cloud-desktopapp niet van adobe.com kunt downloaden, kunt u de volgende stappen proberen:

1. Om aan de slag te gaan, klikt u gewoon op een van de onderstaande downloadlinks en slaat u het bestand op uw computer op.

a) Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

b) Dubbelklik op Set-up.exe in de uitgepakte map om de installatie te starten.

a) Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

b) Dubbelklik op Installeren in de uitgepakte map om de installatie te starten.

2. De installatie gaat van start. U kunt de voortgang van de installatie volgen.

Installeer de Creative Cloud-desktopapp
    Installeer de Creative Cloud-desktopapp
  3. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw socialemedia-account (Facebook of Google).

Meld u aan met uw Adobe-id
    Meld u aan met uw Adobe-id of met uw socialemedia-account

De Creative Cloud-desktopapp is nu geïnstalleerd op uw systeem. U kunt nu elke Creative Cloud-app of -service verkennen, installeren, starten en beheren.

Veelgestelde vragen

Hoe download ik afzonderlijke apps met de Creative Cloud-desktopapp?

Raadpleeg Uw Creative Cloud-apps downloaden voor informatie over het downloaden van afzonderlijke Creative Cloud-apps, zoals Photoshop, Illustrator, Lightroom CC en vele andere.

Moet ik online zijn om toegang te krijgen tot mijn desktop-apps?

Nee, de desktopapps van Creative Cloud, bijvoorbeeld Photoshop en Illustrator, worden rechtstreeks op uw computer geïnstalleerd.U hoeft dus niet permanent een internetverbinding te hebben om ze te gebruiken.

Wanneer u uw apps de eerste keer installeert en licentieert, is een internetverbinding vereist. U kunt apps echter in offlinemodus gebruiken wanneer u een geldige softwarelicentie hebt. De desktopapps proberen om de 30 dagen uw softwarelicenties te valideren.

Jaarleden mogen de apps gedurende maximaal 99 dagen gebruiken in de offline modus. Maandleden mogen de apps gedurende maximaal 30 dagen gebruiken in de offline modus.

Kan ik een andere map kiezen om de Creative Cloud-desktopapp te installeren?

U kunt geen andere map kiezen om de Adobe Creative Cloud-desktopapp te installeren. De Creative Cloud-desktopapp, gedeelde bronnen en bestanden worden altijd opgeslagen op dezelfde schijfpartitie als het besturingssysteem. U kunt voor de meeste Creative Cloud-toepassingen echter wel een andere map kiezen voor de installatie.