Als u een Creative Cloud voor Teams-gebruiker in China bent, wordt het volgende foutbericht steeds weergegeven wanneer u een Creative Cloud-toepassing start:

LocaleMismatch-CCT-China

Opmerking:

Deze foutmelding wordt weergegeven, hoewel u de toepassing op uw computer hebt geïnstalleerd in de taal die in het bericht is gespecificeerd.

Oplossing

U kunt dit probleem als volgt oplossen:

• Installeer de Creative Cloud Desktop-toepassing en log in met een Adobe ID-account waarmee een Creative Cloud Team-abonnement in China is aangeschaft. Start de toepassing opnieuw.
  • U kunt ook de instelling van uw besturingssysteem wijzigen om Vereenvoudigd Chinees in te stellen als de primaire taal voor het besturingssysteem.
  • U kunt de toepassing ook verwijderen en daarna opnieuw installeren met ondersteuning voor Vereenvoudigd Chinees.