Abonnement- en taalinstellingen voor de app komen niet overeen

Probleem

Wanneer u zich probeert aan te melden bij een Creative Cloud-app, ontvangt u een melding waarin staat dat uw toepassing geen licentie heeft om in de geïnstalleerde taal te worden uitgevoerd.

Aan sommige abonnementen zijn specifieke taalbeperkingen verbonden. Deze foutmelding wordt weergegeven als de toepassing momenteel is ingesteld om te starten in een taal die niet wordt ondersteund door uw abonnement.

Oplossingen

Probeer een van de volgende oplossingen

Aanmelden met een andere Adobe ID

U bent aangemeld met een Adobe ID waarbij uw abonnement op Creative Cloud beperkt is tot het werken in een specifieke taal. Als u een andere Adobe ID hebt waaraan een onbeperkt Creative Cloud-abonnement is gekoppeld, meldt u zich aan met die Adobe ID en start u de toepassing opnieuw.

Installeer de app opnieuw met de juiste taalinstelling

Het kan ook zijn dat de app is geïnstalleerd in een landinstelling of taal die verschilt van de instelling of taal die bij uw abonnement hoort. 

Zorg ervoor dat u uw Adobe-apps hebt geïnstalleerd in de taal die door uw abonnement wordt ondersteund. Deze taal wordt ook in het foutbericht genoemd. Als u een Adobe-app in een specifieke taal wilt installeren, leest u De taalinstelling van uw Creative Cloud-apps wijzigen.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?