Pakketten met mobiele apps maken met PhoneGap Build en Dreamweaver

De rechtstreekse integratie van Dreamweaver met PhoneGap Build om pakketten met mobiele applicaties te maken, wordt niet meer ondersteund in alle versies. Lopende wijzigingen in de API's, beveiligingsmaatregelen en functieset van PhoneGap streven de updates voor Dreamweaver voorbij. Voor de beste gebruikerservaring met PhoneGap Build gebruikt u de service Adobe PhoneGap Build in de cloud om pakketten met mobiele applicaties te maken.

Voer deze stappen uit om pakketten met mobiele applicaties te maken met de service Adobe PhoneGap Build:

  1. Meld u aan bij de service PhoneGap Build-service. U kunt uw bestaande Adobe ID blijven gebruiken.

  2. Nadat u zich hebt aangemeld, wordt u doorgestuurd naar de sectie Apps van de site. Upload uw webmiddelen als ZIP-bestand met HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden of wijs een Git- of SVN-gegevensopslagruimte aan.

    PhoneGap Build-landingspagina
    PhoneGap Build-landingspagina

  3. De service PhoneGap Build compileert de inhoud in enkele minuten en maakt er een pakket van, waarna u downloadkoppelingen voor alle mobiele platforms ontvangt.

Ga naar de ondersteuningspagina of het communityforum voor hulp bij de service PhoneGap Build.

Adobe blijft ernaar streven om PhoneGap Build te ondersteunen en te ontwikkelen. Gebruik de service PhoneGap Build rechtstreeks voor de beste gebruikerservaring waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste functies en updates. Geef feedback en opmerkingen.

— Het Dreamweaver-team

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?