Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Dreamweaver-software.

Dreamweaver downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Dreamweaver downloaden om Dreamweaver CC te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Hulp met uw lidmaatschap

Bent u uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor het eerst een proefversie startte of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Hier vindt u oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelding.

Waarom moet ik mij aanmelden om Dreamweaver te gebruiken?

U moet zich af en toe aanmelden om uw licentie te valideren. Als u een maandlidmaatschap hebt, moet u zich om de 30 dagen aanmelden. Bij een jaarlidmaatschap is dit om de 99 dagen. Aanmelding is ook vereist wanneer u Dreamweaver CC downloadt of bijwerkt. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of te deactiveren voor meer informatie.

Kan ik Dreamweaver op een andere computer installeren?

U kunt Dreamweaver en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst deactiveren op een van de eerdere computers. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe kom ik aan mijn factuur?

U kunt een factuur afdrukken vanuit uw account op Adobe.com. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.