Tussenoplossing voor het probleem waarbij de plug-in Behance Publish Service ontbreekt in Illustrator CC...

Probleem: de plug-in Behance Publish Service ontbreekt

De invoegtoepassing Behance Publish Service is verwijderd vanaf Illustrator CC 2015.3.1.

Tussenoplossing

U kunt tekengebieden vanuit Illustrator exporteren en deze rechtstreeks uploaden naar uw profiel op de Behance-website als Werk in voortgang of als een Project.

1. Exporteer vanuit Illustrator de tekengebieden die u op uw lokale vaste schijf wilt delen.
  2. Meld u aan bij https://www.behance.net/ met uw Adobe ID.
  3. Klik op Mijn Portfolio om actieve projecten en werk in voortgang weer te geven.
  4. Klik op Werk toevoegen om de nieuwe tekengebieden te uploaden die u in stap 1 hebt geëxporteerd.