Leren en ondersteuning voor Adobe Audition

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in Audition!

Aan de slag

Vind downloads, krijg hulp bij uw lidmaatschap en leer de basisprincipes.

Aan de slag

Zelfstudies

Hier vind je zelfstudies voor beginners en experts om uw vaardigheden uit te breiden.

Zelfstudies

Handboek

Snelle antwoorden en stapsgewijze instructies.

Handboek


Tips voor het oplossen van problemen en Help

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt'. Raadpleeg de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps downloaden uit de catalogus met Creative Cloud-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

U kunt Audition en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Zie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren voor meer informatie.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten.

Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-lidmaatschap en de Adobe-abonnementsvoorwaarden. Nadat u uw Creative Cloud-lidmaatschap hebt geannuleerd, hebt u geen toegang meer tot uw Creative Cloud-applicaties en tot de meeste services die deel uitmaken van uw betaalde Creative Cloud-lidmaatschap. Uw cloudopslag wordt ook teruggebracht tot 2 GB. Maar u blijft toegang houden tot onze gratis lidmaatschapsvoordelen en alle bestanden die u rechtstreeks op uw apparaat hebt opgeslagen. 

pictogram account

Nog hulp nodig? Hier vindt u meer informatie over accounts, facturering en abonnementen.

Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe u audiohardware verbindt in Audition.

Kijk deze video om te leren hoe u een audiobestand opneemt, inclusief hoe u opnameniveaus aanpast en de bediening voor afspelen gebruikt.

Bekijk deze tutorial en ontdek manieren om audiobestanden te importeren en door media te bladeren.

Verschillende factoren kunnen opnameproblemen veroorzaken. Probeer de tips in dit artikel uit om problemen met opname, afspelen en controle op te lossen.

Selecteer de clips en kies Clip > Match Clip Volume. Zie voor meer informatie Clipvolume laten overeenkomen, faden en mixen.

Ja. In deze videotutorial leert u hoe u handmatig audioniveaus aanpast.

Kijk deze video om te leren hoe u de effecten Klik/Tik-eliminator en DeClicker gebruikt.

Volg deze videoserie om te leren hoe u ruis uit audiobestanden verwijdert, zoals gepiep en ander geluid.

Ja. In deze video leert u hoe u achtergrondruis en zoemtonen verwijdert.

Voer de stappen in dit artikel uit om te leren hoe u clips met meerdere tracks ordent en bewerkt.

U kunt verschillende soorten fades toevoegen in Audition. In deze video leert u hoe u fades toevoegt aan audio via de golfvormweergave van Audition.

Volg de eenvoudige stappen in dit artikel om te leren hoe u audio kopieert, knipt, plakt en verwijdert.

Geef zangers 'perfect pitch' met de tools voor automatische toonhoogtecorrectie in Audition. In deze tutorial leert u hoe u de toonhoogte automatisch corrigeert.

Volg deze tutorial om te leren hoe u het effect Stereo Expander gebruikt om uw audio een bredere stereo-aanwezigheid te geven.