Los het probleem op waarbij de Startwerkruimte in Illustrator leeg wordt weergegeven.
Platform Beschrijving
Betreffend besturingssysteem Windows
Betreffende productversies Release voor november 2017 en maart 2018 (versies 22.0.1 en 22.1)

Probleem

Illustrator geeft een lege Startwerkruimte weer. Op de titelbalk wordt mogelijk de volgende tekenreeks weergegeven:

%CCX_FNFT_DIALOG_NAME

start-workspace-is-blank_Ai_1

Oplossing

1. Meld u af bij de Creative Cloud-desktopapp.
  2. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp via het verwijderingsprogramma van de Creative Cloud-desktopapp.
  3. Installeer de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp opnieuw. Download de versie hier.
  4. Meld u aan bij de Creative Cloud-desktopapp
  5. Start Illustrator.