Lær mere om at forny eller forlænge perioden for dit medlemskab. Lær også at genstarte et inaktivt medlemskab.

Forny eller forlæng et medlemskab

Til enkeltpersoner

Medlemskaber fornyes automatisk, hvis dine betalingsoplysninger er opdateret. Du kan også forlænge et medlemskab med et forudbetalt kort.

Opdater betalingsoplysninger

Du kan kontrollere dine betalingsoplysninger og dine aktive abonnementer i sektionen Planer og produkter på din Adobe ID-konto online. Hvis du vil opdatere dine kreditkortoplysninger, skal du se Opdater dine kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Forlæng et medlemskab med et forudbetalt kort

Du kan bruge et forudbetalt kort til at forlænge varigheden af et medlemskab. Kortets abonnementsperiode føjes til din konto. Hvis du har købt dit medlemskab med et kreditkort, føjes kortets abonnementsperiode til din konto, og regelmæssig fakturering genoptages, når den forudbetalte periode udløber.

1. Gå til http://creative.adobe.com/redeem, og log ind.

2. Angiv den kode, der står på bagsiden af kortet.

Angiv indløsningskode

Bemærk:

Kontrollér, at det forudbetalte kort, du køber, gælder for det rigtige abonnement og område. Du kan f/eks. ikke forlænge et medlemskab med enkelt app med et forudbetalt Creative Cloud-kort. På samme måde kan du kun bruge et forudbetalt kort til studerende og undervisere til at forlænge et medlemskab for studerende og undervisere.

Video: Forny eller genstart dit medlemskab med et forudbetalt kort

Video: Forny eller genstart dit medlemskab med et forudbetalt kort

Du kan se mere om indløsningskoder i Hjælp til indløsningskoder.

Til teams

Direkte køb

Opdater betalingsoplysninger– Hvis dine betalingsoplysninger er opdateret for dit medlemskab af Creative Cloud for teams, behøver du ikke at foretage dig noget. Dit medlemskab fornyes automatisk til den aktuelle pris på produktet.

Før fornyelsesdatoen for medlemskabet modtager den primære administrator en besked via e-mail og har mulighed for at opdatere antallet af bindende pladser i Teams-licensen.

Hvis du er den primære administrator, kan du opdatere dine betalingsoplysninger i sektionen Planer og produkter på din Adobe ID-konto online.

Medlemskab af Creative Cloud for Teams

Adobe Value Incentive Plan (VIP)

Kontakt forhandler– Hvis du vil forlænge eller forny dit Adobe VIP-medlemskab, skal du kontakte din forhandler. Hvis du er administrator, kan du finde forhandlerens kontaktoplysninger i sektionen Planer og produkter på din Adobe ID-konto online.

Genstart et inaktivt medlemskab

Hvis dit Creative Cloud-medlemskab er udløbet, er det nemt at genstarte det. Hvis en betaling mislykkes, foretages der yderligere betalingsforsøg efter forfaldsdatoen. Hvis betalingen fortsat mislykkes, bliver din Creative Cloud-konto inaktiv, og de betalte funktioner på din konto bliver deaktiveret.

Foretag en betaling for planen

Hvis du mangler en betaling, kan du genaktivere medlemskabet ved at igangsætte betalingen for det. Du kan finde flere oplysninger under Jeg mangler en betaling for mit abonnement. Hvordan genoptager jeg betalingen?

Vil du købe en plan eller ændre planer?

Køb en plan

Du kan logge ind med det samme Adobe ID og købe en ny plan:

Når betalingen er godkendt, skal du logge ud af Creative Cloud og logge ind igen for at nulstille din Creative Cloud-licens.

Start Creative Cloud-computerappen. Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Log ud. På det næste skærmbillede skal du logge ind igen med dit Adobe ID og din adgangskode. Få flere oplysninger i Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

Log ud af profilmenu

Skift eller opgrader planer

Hvis du vil ændre din plan, skal du se Skift din Adobe-plan. Du kan også opgradere din plan – f/eks. fra Enkelt-app til Creative Cloud Alle apps. Du kan også opgradere din Creative Cloud-lagerplan .