Beskyt din Adobe-konto med totrinsbekræftelse

Find ud af, hvordan du gør din Adobe-konto mere sikker ved at konfigurere totrinsbekræftelse. Find også ud af, hvordan du tilbagekalder adgang til tredjepartsapps.

Hvad er totrinsbekræftelse?

Totrinsbekræftelse er en ekstra godkendelsesmetode, som du kan bruge til at gøre din Adobe-konto mere sikker. Du kan bruge Adobe Account Access-appen til at logge sikkert ind eller modtage logonbekræftelseskoder via e-mail eller sms.

Totrinsbekræftelse af din Adobe-konto er valgfri, men anbefales. Hvis vi opdager et usædvanligt logon, sender vi dig muligvis en kode via e-mail for at bekræfte din identitet, også selvom du ikke er tilmeldt totrinsbekræftelse.

Sådan aktiverer du totrinsbekræftelse

1. I sektionen Totrinsbekræftelse kan du bruge skifteknappen til at aktivere en hvilken som helst af følgende godkendelsesmetoder:

• Log ind med Adobe Account Access-appen: Brug denne funktion til at logge sikkert ind uden adgangskode. Når denne app aktiveres, bliver e-mail og telefon også aktiveret som dine ekstra godkendelsesmetoder.
    • Bekræft med e-mail: Hvis du aktiverer denne funktion, sender Adobe dig en kode på din e-mail, når du logger ind. Hvis denne funktion aktiveres, bliver din telefon også automatisk aktiveret som en ekstra godkendelsesmetode (hvis den allerede er tilføjet).
    • Bekræft med sms: Hvis du aktiverer denne funktion, sender Adobe dig en kode på din telefon, når du logger ind. (Du skal muligvis først tilføje et telefonnummer). Når denne funktion aktiveres, bliver din e-mail aktiveret som en ekstra godkendelsesmetode.
    Sektionen Aktivér totrinsbekræftelse

Hvis du allerede har angivet oplysninger om alle godkendelsesmetoder, bliver du bedt om at aktivere alle metoder på samme tid.

2. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere dine foretrukne godkendelsesmetoder.

Når disse godkendelsesmetoder er aktiveret, modtager du en meddelelse på skærmen og en e-mail, der bekræfter, at totrinsbekræftelse er blevet aktiveret.

Sådan logger du ind på en Adobe-konto med totrinsbekræftelse

Du kan se, hvordan du indtaster koden, mens du logger på, under Totrinsbekræftelse: Hold din konto sikker.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du totrinsbekræftelse

1. I sektionen Totrinsbekræftelse kan du aktivere en hvilken som helst af følgende godkendelsesmetoder:

• Log ind med Adobe Account Access-appen: Brug denne funktion til at deaktivere Adobe Account Access-appen.
    • Bekræft med e-mail: Deaktiver denne funktion for at deaktivere e-mail som totrinsbekræftelsesmetode.
    • Bekræft med sms: Deaktiver denne funktion for at deaktivere din telefon som din foretrukne totrinsbekræftelsesmetode.
    Sektionen Deaktiver totrinsbekræftelse

Hvis en godkendelsesmetode deaktiveres, bliver dens ekstra godkendelsesmetode også automatisk deaktiveret.

2. Bekræft, at du vil deaktivere totrinsbekræftelsen.

Når disse godkendelsesmetoder er deaktiveret, modtager du en meddelelse på skærmen og en e-mail, der bekræfter, at totrinsbekræftelse er blevet deaktiveret.