Adobe Fresco går ned på Windows-enheder

Fresco går ned, når du ændrer penselindstillinger på din Windows-enhed.

Problemet kan opstå på følgende enheder med Nvidia GeForce-grafikkort:

• Surface Book
  • Surface Book 2
  • Surface Studio og
  • Wacom Mobile Studio Pro 16”

Er du ikke sikker på, hvilket grafikkort din enhed er udstyret med? Klik her for at finde ud af det.

Problemet kan løses midlertidigt ved at deaktivere indstillingen Overlay i spil for grafikkortet. Dette gøres på følgende måde:

1. Start programmet GeForce Experience på enheden.

2. Åbn Indstillinger > Generelt.

3. Deaktiver indstillingen OVERLAY I SPIL.

Indstillingen Overlay i spil
    Indstillingen Overlay i spil for Nvidia GeForce-grafikkort

Har du stadig problemer? Stil dit spørgsmål i Adobe Fresco-brugergruppen.

Sådan finder du ud af, hvilket grafikkort din enhed er udstyret med

1. Skriv Kør i søgefeltet ved siden af Start-ikonet for at åbne værktøjet Kør
  2. Skriv dxdiag ud for Åbn, og klik på Ok.
    Diagnosticeringsværktøjet DirectX
    åbnes.
  3. Tryk på fanen Display for at se, hvilket grafikkort din enhed er udstyret med.