Der kan være følgende forklaringer på, at du ikke kan opdatere dine kreditkortoplysninger.

Har du prøvet at bruge en anden webbrowser?

Der kan af og til opstå en konflikt mellem en webbrowser og vores kontoside. Prøv at bruge en anden browser til at redigere kreditkortoplysningerne.

Forsøger du at opdatere kreditkortoplysningerne på selve dagen for fornyelse/fakturering?

Creative Cloud-abonnementsoplysningerne kan ikke opdateres på selve fornyelses-/faktureringsdatoen. Du kan opdatere oplysningerne før eller efter fornyelses-/faktureringsdatoen.

Var betalingen forfalden til betaling for mere end 30 dage siden?

Hvis betalingen for et medlemskab ikke foretages inden for 30 dage efter forfaldsdatoen, lukkes kontoen, og betalingsoplysningerne kan ikke opdateres.

Du skal kontakte os for at opdatere dine betalingsoplysninger og genaktivere din konto.