Hvorfor blev jeg faktureret to gange?

Der kan være følgende forklaringer på, at du ser et duplikat af en kreditkortbetaling på dit kontoudtog.

Var der et problem med sidste måneds betaling?

Hvis vi ikke kunne behandle din betaling i sidste måned, ville du se to gebyrer i din nuværende kontoudtog. Den mest almindelige årsag til, at en betaling mislykkes, er, at dine kreditkortoplysninger blev ændret, eller at banken afviste gebyret. Kontakt din bank for at finde ud af, om der var et problem med betalingen for den foregående måned.

Har du købt et produkt eller en tjeneste for nylig?

Det ekstra beløb kan skyldes et produkt eller en tjeneste, som du har købt for nylig. Eller du har muligvis købt et abonnement til en anden person, såsom et familiemedlem.Tjek siden Abonnementer for at se, hvilke produkter og tjenester du har købt.

Har du flere Adobe ID?

Dit Adobe ID er din mailadresse. Hvis du har flere e-mailkonti, har du muligvis købt produkter separat under flere Adobe ID. Tjek Ordrer og fakturaer for alle dine e-mailadresser, inklusive e-mailadresser, du ikke længere bruger.

Har du ved et uheld afgivet en ordre igen?

Du har muligvis ved et uheld afgivet en ordre to gange. For eksempel, hvis du oprindeligt havde en tastefejl i din mailadresse, har du muligvis bestilt igen, fordi du ikke modtog din bekræftelsesmail. I dette tilfælde vises begge gebyrer i din erklæring.

Har du opsagt dit medlemskab?

Hvis du opsiger et årligt medlemskab, opkræves der muligvis et afbestillingsgebyr pr abonnementsbetingelser. Afbestillingsgebyret vises i den efterfølgende regning.