Der kan være følgende forklaringer på, at et beløb er opkrævet to gange på din regning.

Har du købt et produkt eller en tjeneste for nylig?

Det ekstra beløb kan skyldes et produkt eller en tjeneste, som du har købt for nylig. Du kan se, hvilke produkter og tjenester du abonnerer på, på siden Abonnementer og produkter.

Var der et problem med betalingen for den foregående måned?

Det kan tænkes, at betalingen for den foregående måned ikke kunne gennemføres, fordi dine kreditkortoplysninger blev ændret, eller betalingen blev afvist af banken. I så fald kan beløbet stå to gange på regningen: en gang for sidste måned og en gang for den indeværende måned. Kontakt din bank for at finde ud af, om der var et problem med betalingen for den foregående måned.

Har du flere e-mailadresser/Adobe ID'er?

Hvis du har flere Adobe ID'er (e-mailadresser), har du måske købt produkter med forskellige Adobe ID'er og betalt med samme kort. Du kan se din købshistorik ved at logge ind på siden Abonnementer og produkter med hvert af dine Adobe ID'er.

Har du købt et produkt flere gange?

Du har måske købt det samme produkt to gange ved et uheld. Det kan for eksempel tænkes, at der var en slåfejl i din e-mailadresse, da du bestilte produktet første gang, og derefter lavede du en ny bestilling med den rigtige e-mailadresse. I så fald vises det ekstra beløb for den bestilling, der er afgivet med den forkerte e-mailadresse.

Eller du har måske betalt for en anden person – et familiemedlem, en medarbejder, ven eller kollega. Beløbene fremgår af din faktura.

Har du opsagt dit medlemskab?

Hvis du opsiger dit medlemskab, opkræves du et opsigelsesgebyr i overensstemmelse med abonnementsbetingelserne. Opsigelsesgebyret opkræves på den næste regning.