Der kan være følgende grunde til, at du har modtaget en betalingspåmindelse fra Adobe, selvom du allerede har betalt for abonnementet.

Er betalingspåmindelsen sendt til den samme e-mailadresse, som du bruger til dit Adobe ID?

Det kan tænkes, at du har købt noget vha. et andet Adobe ID. Kontrollér, om påmindelsen er sendt til den samme e-mailadresse, som du bruger til det Adobe ID, du angav ved bestillingen.

Har du flere abonnementer?

Hvis du har flere abonnementer, modtager du separate betalingspåmindelser for de enkelte abonnementer.

Du kan se dine abonnementer på fanen Abonnementer og produkter på din Adobe-kontoside og kontrollere, om der mangler betaling for nogen af dem.

Bemærk:

Hvis du har flere abonnementer knyttet til forskellige Adobe ID'er (som regel dine e-mailadresser), har du måske fået en betalingspåmindelse for et abonnement, der er knyttet til et andet Adobe ID. Sørg for, at du logger på din Adobe-konto med det korrekte Adobe ID.

Er der sket ændringer i dine kreditkortoplysninger for nylig?

Hvis dine kreditkortoplysninger (f.eks. udløbsdatoen eller adressen) er ændret, kan betalingspåmindelsen skyldes, at betalingen ikke kunne gennemføres. Læs her, hvordan du kan se og opdatere dine kreditkortoplysninger.