Det er nemt at opgradere og skifte fra én plan til en anden.

Opgrader din plan eller gennemse dine muligheder

Du kan opgradere din månedsplan til en årsplan (der betales enten månedligt eller en gang om året) uden at skulle betale et annulleringsgebyr på din eksisterende plan. Ved opgradering modtager du en refusion for den ubrugte del af dit tidligere medlemskab.

1. Log ind på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. Klik på Administrer plan under Planer.

Administrer-plan

Bemærk:

Kan du ikke se Administrer plan-linket? Kontakt os for at ændre din Creative Cloud-plan.

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Klik på Skift plan under Plan og betaling. Du kan også se oplysninger om din nuværende plan.
    • Hvis Skift plan ikke vises, skal du kontakte os for at skifte din plan. I lande, som betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er det ikke muligt at foretage ændringer online.
    Tilpas-din-plan
  4. Hvis du har klikket på Skift plan, skal du vælge den ønskede plan, lagringsindstilling og faktureringshyppighed. Klik derefter på Vælg plan. (Du kan scrolle ned gennem planerne ved at klikke på pilen til højre).

De følgende eksempler viser, hvordan du skifter til den årlige forudbetalte Creative Cloud Alle apps-plan.

choose-choose-plan
    • Hvis du ikke kan se den plan, du vil skifte til (f.eks. fra en plan med flere apps til en Creative Cloud-årsplan eller fra en individuel plan til en teamplan), bedes du kontakte os.
    • Du skal muligvis annullere dit eksisterende medlemskab for at aktivere skiftet. Før du annullerer dit medlemskab, skal du forstå Adobes abonnements- og annulleringsvilkår.
  5. Læs vilkårene og betingelserne på bekræftelsessiden, og klik derefter på Skift plan.

Dit medlemskab er aktiveret, og Creative Cloud-computerappen viser nu din aktuelle berettigelsesstatus.

Bemærk:

Hvis din nye medlemsplan ikke aktiveres automatisk, skal du logge ud af Creative Cloud og logge ind igen. Du kan finde detaljerede instruktioner under Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.