Det er nemt at opgradere og skifte fra én plan til en anden.

Opgrader din plan eller gennemse dine muligheder

Du kan opgradere din månedsplan til en årsplan (der betales enten månedligt eller en gang om året) uden at skulle betale et annulleringsgebyr på din eksisterende plan. Ved opgradering modtager du en refusion for den ubrugte del af dit tidligere medlemskab.

Bemærk:

lande, som betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er det ikke muligt at foretage ændringer online. Hvis du vil ændre eller opgradere din plan, skal du kontakte os.

1. Log ind på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. Klik på Administrer plan under Planer og produkter.

Administrer plan

Bemærk:

Kan du ikke se Administrer plan-linket? Kontakt os for at ændre din Creative Cloud-plan.

3. Benyt én af følgende fremgangsmåder:

• Under Planoplysninger skal du klikke på Skift plan. Du kan også se oplysninger om din nuværende plan.
    • Hvis Skift plan ikke vises, skal du kontakte os for at skifte din plan.
    Skift plan
    En af de to skærme vises, afhængigt af dit land. Skærmen øverst har valgmuligheden Skift plan, mens den nederste skærm ikke har.
  4. Hvis du har klikket på Skift plan, skal du vælge fra en liste over tilgængelige planer og klikke på Skift til denne plan.

• Hvis du ikke kan se den plan, du vil skifte til (f.eks. fra en plan med flere apps til en Creative Cloud-årsplan eller fra en individuel plan til en teamplan), bedes du kontakte os.
    • Du skal muligvis annullere dit eksisterende medlemskab for at aktivere skiftet. Før du annullerer dit medlemskab, skal du forstå Adobes abonnements- og annulleringsvilkår.
  5. Læs vilkårene og betingelserne på bekræftelsessiden, og klik på Skift plan.

Dit medlemskab er aktiveret, og Creative Cloud-computerappen viser nu din aktuelle berettigelsesstatus.

Bemærk:

Hvis din nye medlemsplan ikke aktiveres automatisk, skal du logge ud af Creative Cloud og logge ind igen. Du kan finde detaljerede instruktioner under Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

1. Log ind på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. Klik på Kom i gang, og vælg en medlemsplan.

Du kan se flere oplysninger og instruktioner om, hvordan du konverterer en udløbet testversion, under Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke se den plan, jeg vil skifte til

Hvis du ikke kan se den plan, du vil skifte til (f.eks. fra en plan med flere apps til en Creative Cloud-årsplan eller fra en individuel plan til en teamplan), bedes du kontakte os.

Hvor kan jeg få flere oplysninger om Creative Cloud til studerende og undervisere?