Rettelse til unikke dokumentlabels for automatiserede arbejdsforløb i Adobe Sign

Automatisered(e) arbejdsforløb med duplikerede dokumenttitler skal redigeres, så hver dokumenttitel er unik.

Hvorfor er denne ændring nødvendig?

Adobe Signs forbedrede sikkerhedsramme kræver, at dokumenttitler er unikke, for at et automatiseret arbejdsforløb skal kunne fungere.

Hvilken handling er påkrævet?

Din kontoadministrator skal redigere dokumenttitlerne for et arbejdsforløb, så der kun findes unikke dokumenttitler. Dette gøres ved at udføre følgende trin:

1. Log på din Adobe Sign-konto som administrator.

2. Klik på fanen Arbejdsforløb.

3. Vælg arbejdsforløb, og klik på Åbn.

4. Klik på Dokumenter i navigationsbjælken til venstre.

select_document

5. For hver duplikeret Dokumenttitel, skal du redigere titlen, så hver Dokumenttitel i arbejdsforløbet er unik.

document_title_change

6. Klik på Opdater øverst til højre på skærmen.

7. Gentag disse trin for alle arbejdsforløb med duplikerede Dokumenttitler.

Ofte stille spørgsmål

Hvorfor er denne ændring nødvendig?

Vores forbedrede sikkerhedsramme kræver, at dokumenttitler skal være unikke, for at et automatisk arbejdsforløb skal kunne fungere.

Hvordan påvirker dette dig?

Automatisered(e) arbejdsforløb med duplikerede dokumenttitler vil ikke længere fungere.

Hvilken handling er påkrævet?

For at rette op på dette skal din kontoadministrator redigere eventuelle duplikerede dokumenttitler for at sikre, at der kun findes unikke titler.

Foretag de nødvendige ændringer ved at følge de trin, der er beskrevet på denne side.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger?

Hvis du har brug for flere oplysninger, kan du kontakte Support via Adobe Sign. For at se supportmulighederne skal du logge på Adobe Sign (https://secure.echosign.com/public/login) og klikke på "?" i det øverste højre hjørne.